Program metrou de Crăciun: cum o să circuli cu metroul de sărbători

Program metrou de Crăciun: cum o să circuli cu metroul de sărbători

Regia de transport Metrorex a prezentat, pe data de 19 decembrie, programul metroului în perioada sărbătorilor de iarnă din acest an. Astfel, trenurile vor circula după următorul program.

În zilele de 25, 26, 29 și 30 decembrie, trenurile de pe toate magistralele vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și a sărbătorilor legale. La fel se va întâmpla și cu trenurile de pe data de 1 și 2 ianuarie din perioada sărbătorilor de iarnă, portivit Digi24.

Pe Magistrala unu (Republica- Dristor doi) şi Magistrala trei (Anghel Saligny- Preciziei), în zilele de 24, 27, 28 și 31 decembrie, trenurile vor circula la un interval de șapte minute. Iar pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera), trenurile vor veni la o distanță de patru minute, unul față de celelalt. Iar pe Magistrala patru (Gara de Nord doi- Parc Bazilescu) la un interval de circa 11 minute. Același program se va aplica și pentru zilele de trei și patru ianuarie.

Dacă aveți nevoie să călătoriți cu mijlocul de transport public în noaptea dintre ani, metrorex vă stă la dispoziție. Astfel, metroul va circula în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, între orele 00:00 – 1:00, la un interval de aproximativ 10 minute. Însă, de la ora 1:00 până la ora 5:00, trenurile vor vircula la o distanță de 20 de minute unul față de celelalt, deci timpul de așteptare se va dubla. De asemnea, Metrorex va introduce trenuri suplimentare în funcție de fluxul de călători.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI