Metoda rapidă de albire a dinților cu bicarbonat de sodiu și căpșuni. Iată cât e de eficientă

Metoda rapidă de albire a dinților cu bicarbonat de sodiu și căpșuni. Iată cât e de eficientă

În ultimele decenii, oamenii au dezvoltat o obsesie pentru albirea dinților și au fost dispuși să încerce soluții foarte ciudate pentru a-și atinge scopul. Există însă metode mult mai plăcute pentru obținerea rezultatelor dorite.

Se știe de mult timp că bircarbonatul de sodiu poate fi utilizat în soluții improvizate pentru albirea dinților. Motivul principal este derivat din faptul că substanța respectivă facilitează eliminarea decolorării de suprafață.

O combinație de care nu ai mai auzit în trecut pentru albirea dinților implică un amestec de bicarbonat de sodiu și căpșuni. În mod uzual, ai crede că respectiva combinație nu are nicio noimă, dar a fost folosit în trecut cu succes pentru îndepărtarea petelor de vin roșu, a petelor de cafea sau a celor rezultate din vărsarea de sucuri închise la culoare.

Mai mulți experți sunt de părere că soluția de căpșuni cu bicarbonat de sodiu reprezintă o alternativă ieftină pentru remedierea unei probleme compliate. În plus, este rapidă și naturală. Ca orice abuz însă, combinația detaliat mai sus nu poate fi folosită foarte des, conform medicilor dentiști. Riscul imediat într-un asemenea set de circumstanțe ține de distrugerea smalțului.

Dacă detaliile de mai sus ți-au stârni interesul și ai cele două ingrediente prin casă, nu trebuie să te chinui prea mult pentru a obține combinația minune. Începi prin zdrobirea unor căpșuni într-un pahar. Amestecă piureul cu un plic de bicarbonat de sodiu. Aplică pe dinți folosind periuța ta obișnuită și așteaptă aproximativ cinci minute pentru a-și face efectul.

Imediat după expirarea timpului, spală-te pe dinți ca de obicei, cu periuța și pasta de dinți uzuală. Asigură-te că ai clătit bine gura și dă o notă rezultatelor după ce te-ai privit în oglindă sau ai făcut un selfie. Nu ar trebui să dureze mult până la apariția semnelor îmbucurătoare, având grijă, din nou, să nu abuzezi de mecanismul detaliat mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI