14 aug. 2023 | 18:20

Meteorologii ANM, anunț îngrijorător pentru români. Ce se întâmplă cu temperaturile de mâine

Vremea Meteo
Meteorologii ANM, anunț îngrijorător pentru români. Ce se întâmplă cu temperaturile de mâine
Cum va fi vremea maine, 15 august 2023

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au făcut un anunț îngrijorător pentru toți românii. Într-o anumită zonă din țară se vor înregistra temperaturi mai mici decât cele normale. Așadar, ce se întâmplă cu temperaturile începând de mâine. 

ANM, anunț îngrijorător. Ce se întâmplă cu temperaturile începând de mâine

Marți, 15 august 2023, vremea se menține călduroasă, însă va fi mai răcoare în sudul Banatului și în Oltenia decât azi, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Maximele se vor încadra între 26 şi 34 de grade Celsius. În plus, meteorologii anunță că va veni un aer tropical în ultimele două săptămâni din această vară calendaristică.

Cum va fi vremea la noapte. Unde plouă

La noapte, cerul va fi mai mult senin, conform meteorologilor, însă treptat se va înnora în jumătatea de sud a teritoriului şi mai ales în a doua parte a nopţii vor fi ploi slabe cantitativ şi descărcări electrice, pe arii restrânse în Oltenia şi Muntenia şi izolat posibil în sud-vestul Dobrogei.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în extremitatea de sud-est a țării, cu viteze mai mari pe litoral, respectiv de 45-55 de kilometri la oră.

Temperaturile minime vor oscila între 11 şi 23 de grade Celsius, mai mici, spre 7-10 grade Celsius în zonele depresionare din estul Transilvaniei, unde se vor întruni condiţii de ceaţă.

Unde va fi mai răcoare

Valori termice mai scăzute comparativ cu ziua anterioară se vor înregistra în Oltenia şi sudul Banatului, însă în restul țării vremea se va menţine călduroasă.

De asemenea, cerul va avea înnorări temporare şi vor fi perioade cu ploi ce vor avea şi caracter torenţial şi descărcări electrice, ziua în Oltenia, în primele ore ale intervalului pe arii restrânse şi în Muntenia şi vestul Dobrogei.

Dupã-amiaza şi seara local la munte şi pe spaţii mai mici în Banat, Crişana şi Transilvania se vor înregistra precipitații. Cantităţile de apă pot fi mai însemnate, avertizează meteorologii.

Prognoza meteo marți, 15 august 2023

Mâine, 15 august vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la începutul zilei, dar şi spre sfârşitul zilei, când vor mai fi posibile perioade cu ploi şi descãrcãri electrice.

De asemenea, vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri ale vântului pe parcursul zilei, cu rafale de 40-45 de kilometri la oră. Temperatura aerului maximă se va situa în jurul a 32 de grade Celsius, iar cea minimã va fi de 17-19 grade Celsius.

Pe litoral, cerul va fi variabil, cu înnorări trecãtoare şi vor fi posibile averse slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între  26 şi 29 de grade Celsius, iar cele minime vor oscila între 22 și 23 de grade Celsius. Nu în ultimul rând, temperatura apei mării are între 21 şi 24 de grade Celsius.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
„The Nightmare Before Christmas”, un film perfect pentru Halloween. Teorii cu privire la moartea personajelor principale
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Anunțul care i-a rupt inima Elenei Udrea. Alexandrov a spus direct: Să nu mai existe...
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Au apărut primele date oficiale referitoare la autopsia lui Liam Payne. Ce au declarat autoritățile: „Totul indică...”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro