METEO Avertizare de vreme extremă în București. Când revin ninsorile

METEO Avertizare de vreme extremă în București. Când revin ninsorile

Dacă prima ninsoare din noiembrie nu te-a convins că a venit iarna, meteorologii avertizează că trebuie să ne pregătim pentru mai rău.

Starea meteo pentru următoarele zile va fi extremă. Nu cu mult peste scenariul unei ierni, dar mult peste ceea ce te-ai așteptat după ultimii ani, când a nins și-a fost frig abia prin ianuarie.

Meteorologii au avertizat, pe 21 noiembrie, că în cursul dimineții de joi vor reveni ninsorile în București.

Până vom experimenta condiții dificile de iarnă, se va forma polei și ghețuș.

„În intervalul 21 noiembrie, ora 08 – 22 noiembrie, ora 08, vremea se va menține închisă și rece, iar temporar va ploua, posibil însemnat cantitativ – în jur de 15 l/mp”, se arată într-o prognoză meteo specială pentru București.

Spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare. Probabilitatea de polei sau ghețuș va fi ridicată

Starea meteo e că vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ziua, când la rafală se vor atinge viteze de până la 45 – 50 km/h.

Temperatura maximă va fi de 1 – 2 grade. Cea minimă în jur de minus 1 grad. Pentru ziua de miercuri, meteorologii au emis în sistem nowcastig cod galben de polei pentru județele Vaslui, Bacău, Vrancea, Neamț, Galați și Iași.

Avertizarea este valabilă până la ora 14:30 cu posibilitate de prelungire.