Meteo ANM 5 noiembrie – 6 decembrie. Surpriză colosală în prima săptămână de iarnă

Meteo ANM 5 noiembrie - 6 decembrie. Surpriză colosală în prima săptămână de iarnă
Anunțul făcut de meteorologi. Ce temperaturi o să se înregistreze în noiembrie și decembrie

Surprize uriașe pentru români! Frigul pune stăpânire pe țară. Toți trebuie să se pregătească pentru sezonul rece și să își scoată hainele groase din dulap, mai ales pentru că temperaturile din perioada următoare nu o să fie chiar așa de blânde.

Meteo. Cum o să fie vremea în perioada următoare

Temperaturi scăzute o să se înregistreze în termometre pentru ultima lună de toamnă și prima săptămână de iarnă. De asemenea, ploile o să își facă apariția până pe data de 6 decembrie, așa că vremea o să fie una mohorâtă în următoarea perioadă. Românii sunt nevoiți să pregătească umbrelele!

Cei care visau la o vreme cât mai însorită și la temperaturi blânde o să se confrunte cu o situație dificilă! Valorile termice o să fie ușor coborâte față de cele specifice în intervalul 8-15 septembrie în regiunile nordice și vestice. În rest, temperaturile o să fie unele cât mai normale pentru această perioadă.

Temperaturile o să fie scăzute. Ce trebuie să știe toți românii despre vremea meteo

De asemenea, în regiunile nord-estice, centrale și vestice, regimul pluviometric o să fie local excedentar, însă în restul părților o să fie normal. Luna noiembrie își arată fața mai puțin prietenoasă și vine cu temperaturi mai scăzute, dar și cu o vreme închisă, destul de mohorâtă.

În perioada 15-22 noiembrie, regimul pluviometric o să fie deficitar în regiunile sudice, menținându-se apropiat de cel normal în restul regiunilor. De asemenea, pe tot teritoriul României, temperaturile o să fie mai scăzute față de cele normale pentru respectivul interval.

Cum o să fie vremea în prima săptămână de iarnă. Ce surprize îi așteaptă pe români

Cantitățile de precipitații o să fie unele normale pentru această perioadă în săptămâna 22-29 noiembrie, iar acest lucru este valabil pentru tot teritoriul țării. Totuși, valorile medii o să fie ușor coborâte în toate regiunile față de cele normale care se înregistrează în perioada respectivă.

Între timp, mulți români abia așteaptă prima lună de iarnă, mai ales pentru că aceasta vine cu sărbători petrecute alături de cei dragi. Totuși, cum o să fie vremea și cum trebuie să se pregătească toți pentru sezonul rece? Meteorologii au făcut anunțul așteptat de toată lumea cu privire la temperaturi.

Regimul pluviometric estimat pentru săptămâna 29 noiembrie-6 decembrie o să aibă o tendință ușor deficitară în cea mai mare parte a țării. Mai mult, temperaturile înregistrate o să fie unele normale pentru prima săptămână de iarnă în toate regiunile din România.