Meteo 7 iunie – 5 iulie. Temperaturi dezolante în prima lună de vară. Vești proaste

Meteo 7 iunie - 5 iulie. Temperaturi dezolante în prima lună de vară. Vești proaste
Meteo 7 iunie - 5 iulie Temperaturi dezolante in prima luna de vara

Vremea rămâne proastă în continuare, deși suntem la începutul lunii iunie. Meteorologii anunță că vremea nu se va încălzi prea curând.

Temperaturi dezolante în prima lună de vară

Temperaturi mai scăzute ca de obicei pentru perioada lunii iunie și ploi mai abunente decât media anuală, anunță meteorologii. Vor fi precipitații în multe zone ale țării, iar în săptămâna 7-14 iunie, valorile termice vor fi sub cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 7-14 iunie, valorile termice sunt sub media acestei perioade. Va ploua în regiunile sud-vestice, în zona Carpaților Meidionali și în zona Dobrogei. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, ploile vor fi slabe, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi aproape de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 14-21 iunie, temperatura va fi mai scăzută decât normalul pentru mijlocul lunii iunie pe întreg teritoriul României.

Vor fi și ploi, însă cantitativ normale pentru această perioadă.

Pentru săptămână 21-28 iunie, temperaturile vor continua să fie mai scăzute decât media pentru această perioadă, iar regimul pulvometric va fi local excedentar în nordul țării, în timp ce în restul teritoriului va fi apropiat de normal.

În perioada 28-5 iulie, mediile valorilor termice vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei, în regiunile sud-vestice, în timp ce în restul țării vor fi normale.

În privința ploilor, cantitățile de precipitații vor fi aapropiate de cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Urmăriți Playtech.ro și pe