Meteo 18 iulie, temperaturile conform ANM. Cum va fi vremea în țară

Meteo 18 iulie, temperaturile conform ANM. Cum va fi vremea în țară
Meteo 18 iulie, temperaturile conform ANM

Potrivit specialiștilor de la ANM, de joi, 18 iulie, vara își reintră forțat în drepturi. Schimbările au pornit de astăzi, însă de mâine mari călduri ne așteaptă. Iată vremea în București și pe județe.

Meteo 18 iulie, temperaturi ANM. Vremea în țară

După ploi torențiale, furtuni, vânt în rafale și grindină pe alocuri, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie vin cu vești bune. Pentru joi, 18 iulie, se anunță o vreme potrivită perioadei în care ne aflăm și mult soare. Vremea va fi frumoasă în general și va continua să se încălzească treptat în majoritatea regiunilor.

Meteo 18 iulie, temperaturile conform ANM. Cum va fi vremea în țară
Vara își reintră în drepturi

Cerul va fi variabil și vor fi ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse la munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla cu o putere moderată în Dobrogea și va fi slab în celelalte zone. Maximele vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade Celsius, iar minimele între 10 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

În prima parte a zilei, bucureștenii se vor bucura de 20 de grade Celsius. Temperaturile vor crește pe parcursul zilei. La ora 12:00, termometrele vor înregistra 24 de grade Celsius, cu șanse mici de precipitații. După-amiază, la ora 13:00, se găsesc 25 de grade Celsius, iar la ora 16:00 26 de grade Celsius. Maxima zilei va fi atinsă la ora 17:00, cea de 20 de grade Celsius. În a doua parte a zilei, la ora 19:00, se anunță 25 de grade Celsius, iar la ora 21:00 gradele din termometre se vor da înapoi. Odată cu venirea nopții, temperaturile ajung, la ora 00:00, la 18 grade Celsius.

Vremea la mare

În prima parte a zilei, se anunță vreme frumoasă la malul mării. Cerul va fi predominant însorit, iar în termometre se vor regăsi 26 de grade Celsius, care se vor simți precum 29 de grade Celsius. Precipitațiile vor avea un procent de 25%, iar vântul va sufla cu o putere de 17 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce 18 grade Celsius în termometre, dar care se vor simți cu un grad mai mult. Precipitațiile nu-și vor face apariția, având un procent de 2%, iar vântul va sufla cu o intensitate de 9 kilometri pe oră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI