02 feb. 2022 | 10:51

Mesajul sfâșietor transmis de mama lui Radu Andrei, șoferul de TIR care a decedat în accidentul de la Iași. „Te iubește mami mult. La mulți ani!”

News
Mesajul sfâșietor transmis de mama lui Radu Andrei, șoferul de TIR care a decedat în accidentul de la Iași. „Te iubește mami mult. La mulți ani!”
Mesajul dureros transmis de mama șoferului decedat în accidentul de la Iași Sursă foto: spynews.ro

Mama lui Radu Andrei, șoferul camionului care a decedat în urma accidentului de la Iași, a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros, după ce a aflat că băiatul ei s-a stins din viață. Alți 6 oameni au mai murit, după ce un TIR s-a izbit într-o ambulanță, apoi într-un microbuz.

Mesajele transmis de mama tânărului

Mai multe familii au rămas îndurerate în urma accidentului rutier de ieri, din județul Iași. Tragedia de pe raza comunei Bălțați a luat viața a șapte persoane. Unul dintre ei este Andrei Radu, tânărul în vârstă de 30 de ani care se afla la volanul camionului. Autovehiculul de mare tonaj a derapat și a intrat în coliziune cu o ambulanță, care venea din sens opus, apoi s-a izbit frontal de un microbuz.

„Astăzi se împlinesc 30 de ani de când am devenit mamă, cel mai frumos moment din viața mea….îi multumesc lui Dumnezeu pt tot ,iar tu fiul meu sa ai parte numai de fericire sănătate și sa te bucuri de viața. Te iubește mami mult…La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de mama lui Radu Andrei, șoferul de doar 30 de ani care a decedat.

Andrei urma să se căsătorească în câteva luni

Tânărul avea o relație frumoasă și urma să se căsătorească anul acesta. Din păcate, nu a mai apucat. Iubita lui a rămas îndurerată, alături de mama lui Radu. Aceasta a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

„Durerea mea nu o să mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..”, a spus tânăra iubita a lui Andrei Radu.

Tânărul lucra ca și șofer de camion pentru o firmă din județ. Se pregătea de nuntă și a cumpărat un teren în localitatea Dumești. Unchiul lui Radu povestește că tânărul lucra de aproape șase ani pe camion și avea experiență. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii septembrie.
„Era un băiat deosebit, care nu a avut niciodată probleme cu mașinile. A mai lucrat pe mașini mari, a fost plecat în Anglia, s-a întors și acum lucra din nou, chiar aici la noi în comună”, a spus primarul comunei, Mihai Cocoveică.
Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cauzele tragicului accidentului. Aceștia merg pe mai multe piste. Este posibil ca șoferul de camion să fi intrat într-o depășire, sau una dintre roțile camionului să fi explodat. De asemenea, unii șoferi au spus că, de dimineață, carosabilul era ușor alunecos în unele zone, din cauza frigului și înghețului de peste noapte.
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Clătite de post. Cea mai gustoasă rețetă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro