Mesajul primit de Adrian Enache pe un șervețel: ‘Mi s-au înmuiat picioarele’ (exclusiv)

Mesajul primit de Adrian Enache pe un șervețel: ‘Mi s-au înmuiat picioarele’ (exclusiv)
Mesajul primit de Adrian Enache pe un servetel

Adrian Enache le-a povestit admiratorilor săi o întâmplare fabuloasă care i s-a petrecut acum mai bine de 20 de ani. Ce mesaj a primit pe un șervețel de la regretatul poet Adrian Păunescu. Nici până în ziua de astăzi nu îi vine să creadă.

Adrian Păunescu, mesaj cutremurător pentru Adrian Enache

Nu există român să nu-l știe pe Adrian Enache. Cântărețul în vârstă de 55 de ani este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiști ai României, recunoscut pentru simțul dezvoltat al umorului și optimismul său contagios.

Solistul a rememorat, de curând, momente spectaculoase de-a lungul carierei sale și și-a adus aminte de trei mari personalități care i-au marcat existența și care astăzi, din nefericire, nu se mai află printre noi: Adrian Păunescu, Ion Dichiseanu și Dan Spătaru.

Partenerul de viață al Iulianei Marciuc le-a declarat jurnaliștilor de la Impact că, acum două decade, a primit un mesaj de la marele Adrian Păunescu, scris pe un șervețel. Ce detaliu inedit era scris pe el.

„Cu mai bine de douăzeci de ani în urmă, am primit din partea lui Adrian Păunescu un mesaj scris pe o bucată de şerveţel. Când am citit, mi s-au tăiat picioarele. Scria aşa: . Omul mă văzuse, fără să ştiu, cum interacţionez cu unul sau cu altul, fie el şef sau femeie de serviciu. Aşa că am păstrat acel şerveţel până azi. L-am dus acasă la mama, la Galaţi!”, a declarat Adrian Enache pentru impact.ro.

Ce a învățat Adrian Enache de la regretatul Ion Dichiseanu

De la maestrul Ion Dichiseanu, unul dintre cei mai mari actori ai României, Adrian Enache spune că a „furat meserie” cât a putut, admirând operele regretatului actor. Anul trecut, cei doi au jucat împreună în pelicula „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, ultimul film al lui Ion Dichiseanu, înainte de moartea regretatului artist.

„Pentru mine reîntâlnirea cu marele actor Ion Dichiseanu a fost extrem de scurtă, atunci, dar memorabilă. Abia după ce s-a stins am înţeles că am primit harul să-l mai pot vedea încă o dată la lucru pe Ion Dichiseanu.

Era atât de cuceritor, încât cu greu cred că se va mai naşte un altul capabil să-i facă concurenţă. Schimbai două, trei fraze cu el şi ţi se schimba şi starea de spirit, deseori. De la el am furat mereu şi meserie, dar şi arta de a fi mereu galant în relaţia cu femeile!

Ce lecție a primit Adrian Enache de la Dan Spătaru

Adrian Enache a povestit o întâmplare incredibilă care l-a avut ca protagonist pe marele cântăreț Dan Spătaru, cu ceva ani înainte de a trece la cele sfinte.

Iubitul Iulianei Marciu l-a observat, într-o zi, pe regretatul artist când își dădea cu cremă pantofii de scenă inclusiv pe talpă. Întrebându-l motivul pentru care a făcut acest lucru, maestrul i-a răspuns simplu și galant.

„Fiindcă uneori scena pe care urci tu ca artist e mai sus decât scaunul spectatorului. Vrei ca acesta să observe praful de pe talpa pantofului tău?”, i-a spus Dan Spătaru lui Adrian Enache.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI