Mesajul pe care i l-a scris Traian Berbeceanu lui Marian Godină. Polițistul a făcut totul public

Autor: Chivu Ana - 13:07, 14 aug. 2019
Mesajul lui Traian Berbeceanu către Marian Godină

Traian Berbeceanu i-a lăsat un mesaj surprinzător cunoscutului polițist Marian Godină pe cartea pe care acesta a scris-o. Omul legii a făcut public cele scrise de el, lucru care a emoționat pe mulți din cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Traian Berbeceanu, mesaj către Marian Godină

Nașul lui Marian Godină i-a lăsat o semnătură cu un mesaj aparte la cartea scrisă de acesta. Polițistul a primit o urare emoționantă pentru viitor, astfel că a luat la cunoștință și faptul că Berbeceanu s-a folosit și de unele povești sau experiențe ale lui Godină în scrierile sale. „Finului Marian cu mulțumiri și prețuire, Traian Berbeceanu. De fapt eu te-am nășit puțin…, iar tu ai nășit cartea mea!”, a fost mesajul lui Traian Berbeceanu. „În sfârșit am intrat și eu în posesia cărții”, a scris polițistul în dreptul postării. Fanii lui Godină, de fel cu un umor aparte, au lăsat în comentarii mesajul: „Orice naș își are nașul.”

Bunii prieteni, de câtva timp și rude, sunt clar pe aceeași lungime de undă. Nu cu mult timp în urmă, Traian Berbeceanu, împreună cu finul său, a ironizat-o pe Viorica Dăncilă într-o postarea de pe o rețea de socializare.

„Diar mistăr naşu, aim veri praud of dis oportuniti end for iur bărdei ai ghiv iu ă prezent. Bicăz lităl mani, ai ghiv iu decât şom sămânţe de tomeitos, uait ceapă end varză. Nau, hai să meic ă foto şi la mulţi ani!”
Marian Godină

Traian Berbecanu, mesaj către Marian Godină
Traian Berbecanu, mesaj către Marian Godină

Berbeceanu, ministru de Interne?

Marian Godină a susținut faptul că fostul comisar are profilul unui adevărat ministru de Interne. Fostul comisar-șef al BCCO a reacționat imediat la postarea finului său de pe o rețea de socializare.

„Ținând cont de coaliția aflată la guvernare și de personajele care o compun, singura funcție care îmi pare rezonabilă, chiar obligatorie, este cea de protestatar. Și este și vacantă!”
Traian Berbeceanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI