Mesajul MAI pentru tricolori înainte de România – Germania. “Scoateți-ne din case!”

Mesajul MAI pentru tricolori înainte de România - Germania, prima semifinală de la Euro 2019 U21

Ministerul Afacerilor de Interne (MAI) a transmis un mesaj de susținere pentru tricolori înainte de România – Germania, prima semifinală de la Euro 2019 U21, care este programată joi, 27 iunie, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe Stadio Renato Dall’Ara din Bologna, la aproximativ 40 de grade Celsius.

Mesajul MAI pentru tricolori înainte de România – Germania, prima semifinală de la Euro 2019

MAI a publicat, joi, pe pagina de Facebook oficială un mesaj de susținere pentru naționala de tineret, care joacă joi seară contra Germaniei, în semifinalele Campionatului European. Rândurile scrise de reprezentații MAI au ca țintă fostul număr 10 din naționala de fotbal, Gheorghe Hagi. MAI își îcepe micul discurs prin a aminti că acum 20 de ani bucuria a fost mare, astfel că trebuie să se repete. Mai apoi, rememorează vremurile în care spectatorii abia aveau ce să vadă, în cele din urmă subliind că nimeni nu mai investea în copii, moment în care a avut loc un declic, iar ”cineva și-a dat seama că trebuie să-și asume creșterea unei noi generații de fotbaliști”. În final, MAI a ”strigat”: ”Hagi, Radule, Comane…scoateți-ne din case diseară! Bateți Germania! Hai, România”.

MESAJUL marinarilor militari către tricolorii U21

De altfel, de susținere s-au bucurat tricolorii U21 și din partea marinarilor militari de la bordul navei școala ”Mircea”, aflată în voiaj de instrucție în Germania. Militarii le-au transmis sportivilor toată forța și susținerea, cântând în cor ”Hai, România!”. De precizat este că urarea marinarilor de la bordul velierului românesc a fost făcută în ziua în care vasul împlinește 80 de ani de la intrarea în serviciul Marinei Române.


„De aici, din Hamburg, inimile noastre bat pentru România, în acordurile imnului naţional. Echipajul navei-şcoală Mircea transmite naţionalei U21 toată forţa şi susţinerea în meciul important de astăzi (joi- n.r.) din semifinalele Campionatului European, contra selecţionatei Germaniei. Cu toţii suntem mândri să reprezentăm România, noi de pe mare şi voi de pe gazon. Hai România!”, este mesajul video transmis fotbaliștilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI