12 mart. 2024 | 16:37

Mesajul lui Piedone, după ce a ieşit pe primul loc în cursa pentru Primăria Bucureşti, conform unui sondaj. „Oameni buni, chemați un salvator profesionist”

Politică
Mesajul lui Piedone, după ce a ieşit pe primul loc în cursa pentru Primăria Bucureşti, conform unui sondaj.
Piedone, preferat de bucureșteni ca primar

Cristian Popescu Piedone se află pe primul loc în topul preferințelor bucureștenilor în ceea ce privește noul primar al Capitalei. Mai mult de un sfert de oameni dintre cei care merg la vot spun că aleg PSD.

Piedone, pe primul loc la Primăria București

Într-un sondaj de opinie realizat la comanda lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general al Municipiului București, Cristian Popescu Piedone conduce cu scorul de 40,4%. Aceste date au fost prezentate pe pagina de Facebook a primarului.

Pe locul doi se află Nicușor Dan, cu un procent de 39,3%, fiind urmat de Sebastian Burduja, cu un scor de 16%. De menționat este faptul că Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, nu apare în această analiză sociologică.

De asemenea, Diana Șoșoacă, din partidul SOS, are 2,4%. Potrivit aceluiași sondaj, 30,7% dintre cei care vor merge la vot aleg să pună ștampila pe lista PSD. 27,2% ar vota Alianța Dreapta Unită, iar 17,5% pentru PNL.

48,2% dintre cei care au participat la sondaj sunt de părere că Municipiul București se îndreaptă într-o direcție bună, iar 47,5% consideră opusul. Aceste date au fost culese în perioada 2-9 martie 2024.

Mesajul lui Piedone

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat deja candidatura la Primăria Capitalei, iar se pare că majoritatea bucureștenilor îl vor vota. Pe rețelele de socializare, acesta a postat „scrisoarea Bucureștiului”.

Scrisoarea Bucureștiului uitat, plictisit și murdar Oraș părăsit, caut primar iscusit! Mă plictisesc… N-am nimic nou! Sunt inestetic… Sunt prăfuit și murdar… Stau la mila ploii! Ieri noapte am visat apă caldă… M-a trezit frigul din case!

Speranța mi-a lăsat mesaj sec pe biletul de adio: “ – În nimic… nimic răsare”… Sunt amărât… Adorm și mă trezesc în nimic! De patru ani încoace, am lângă mine doar… Ură, Saltimbanci și Răutate Oameni buni și cumsecade, chemați, vă rog, un salvator profesionist și… salvați Bucureștiul!

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro