Mesajul ireal al lui Mircea Badea după ce președintele Macron s-a infectat. Gluma proastă pe care a făcut-o

Mesajul ireal al lui Mircea Badea după ce președintele Macron s-a infectat. Gluma proastă pe care a făcut-o
Mesajul lui Mircea Badea după ce Emmanuel Macron s-a infectat cu COVID-19

Emmanuel Macron a fost depistat cu COVID-19, a anunțat joi Palatul Elysee într-un comunicat de presă. Vestea a ajuns și la urechile lui Mircea Badea, care a postat un mesaj în acest sens pe pagina sa de socializare. Prezentatorul TV s-a exprimat în stilul caracteristic.

Mircea Badea, mesaj după aflarea veștii că Macron s-a infectat cu noul coronavirus. Glumă la adresa președintelui

Emmanuel Macron a fost depistat joi, 17 decembrie, cu noul coronavirus, a anunțat Palatul Elysee într-un comunicat de presă. „Acest diagnostic a fost pus în urma unui test RTPCR efectuat de îndată ce au apărut primele simptome. În conformitate cu reglementările în domeniul sănătății în vigoare aplicabile tuturor, președintele Republicii se va izola timp de 7 zile. Va continua să lucreze și să-și desfășoare activitățile de la distanță”, a precizat sursa citată.

Președintele a fost testat de mai multe ori de la începutul pandemiei. Emmanuel Macron are 42 de ani și nu are probleme de sănătate cunoscute. Grijă deosebită va trebui să aibă, în schimb, soția sa, Brigitte (67 de ani), constată Mircea Badea, care a publicat un mesaj în această direcție.

„Aoleu!!!!! Si nevasta e si in grupa de risc…”, a scris îngrijorat acesta.

„Două săptămâni de carantină cu bunică-sa…Mai bine intră pe ATI/ Cine crede că el și nevasta se intesectează?/ Păi dacă toată lumea are și nu crapă niciunul, care e pericolul?”, sunt câteva dintre gândurile oamenilor din secțiunea de comentarii a postării prezentatorului de televiziune.

Cum a început relația dintre Emmanuel și Brigitte Macron?

Ca elev al liceului iezuit „La Providence” din Amiens, Emmanuel Macron s-a îndrăgostit de Brigitte Auzière, profesoara sa de latină, actuala sa soție. Pentru a evita un scandal legat de relația lor, șeful de stat s-a transferat la Lycée Henri IV din Paris, iar Brigitte Auzière la Liceul „Saint-Louis-de-Gonzague”, un liceu catolic privat din Paris.

Tiphaine Auzière, cea mai mică dintre copiii lui Brigitte Macron din prima căsătorie, a vorbit în documentarul TV ”Brigitte Macron: A French Novel (n.r. – Brigitte Macron: Un roman franțuzesc)” despre povestea de iubire a celor doi. „Erau foarte îndrăgostiți și era evident că există ceva între ei și a fost foarte dificil”, a povestit tânăra.

Tiphaine a povestit că a auzit prima dată de Emmanuel când sora ei mai mare s-a întors de la școala catolică și a spus: „Mami, avem un băiat nebun în clasă care știe totul despre noi”. Brigitte a trecut printr-o perioadă grea atunci. Părinții lui Emmanuel i-au cerut să rupă relația cu fiul lor până când acesta împlinește 18 ani. Emmanuel a fost trimis în Paris să termine școala, însă relația lor a continuat la distanță timp de 13 ani, până când s-au căsătorit, în 2007.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI