Mesajul Andreei Bălan care nu lasă loc de interpretări. Ce a anunțat acum cântăreața despre viața ei personală

Mesajul Andreei Bălan care nu lasă loc de interpretări. Ce a anunțat acum cântăreața despre viața ei personală
Mesajul Andreei Bălan care nu lasă loc de interpretări. Ce spune despre viața sa personală?

Andreea Bălan oferă indicii despre situația sa sentimentală în postările de pe rețelele de socializare. Ce anunță cântăreața despre viața ei personală? Fanii sunt din ce în ce mai îngrijorați.

Andreea Bălan, mesaj care nu lasă loc de interpretări

Zvonurile nenumărate despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea curg neîncetat. Problemele între ei se pare că ar fi apărut chiar după ce aceștia au revenit în țară dintr-o vacanță cu familia. Surpriza a apărut în rândul fanilor și nu numai, mai cu seamă că păreau că au o relație de nezdruncinat. Actorul a făcut câteva declarații de suprafață, iar cântăreața a decis să susțină doar toți oamenii trag concluzii greșite și au păreri eronate.

„Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a mai spus Andreea. Mai mult decât atât, vedeta a postat câteva fotografii dintr-un fotoshooting în descrierea cărora a vorbit despre iubire. Într-una din acestea a făcut aluzie la faptul că ea a ales să nu comenteze prea mult până acum, susținând că tăcerea sa însemnă foarte multe. „Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri”, „There is just one happiness in life, to love and to be loved. #quotes #love/ Este o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit”, au fost mesajele Andreei Bălan din descrierea ultimelor postări.

Andreea Bălan, mesaj care nu lasă loc de interpretări. Ce spune despre viața ei personală?
Andreea Bălan, mesaj care nu lasă loc de interpretări. Ce spune despre viața ei personală?

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da! Dar doar ca să le cucerească”

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da! Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară. Reușitele ei îl dor. Bărbaților le plac femeile puternice, dar nu la ei acasă și nu în viețile lor”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI