Sărbători fericite: Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru Crăciun 2019. Cele mai frumoase urări sunt aici!

Sărbători fericite: Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru Crăciun 2019. Cele mai frumoase urări sunt aici!
Sărbători fericite - Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru Crăciun 2019

Ne aflăm în perioada Crăciunului, perioada în care românii trimit cele mai multe mesaje de Crăciun prin SMS pentru a ura Sărbători fericite celor dragi. Sms-ul de Crăciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie în seara de Ajun, fie chiar în ziua Crăciunului stăm şi scriem mesaje de Crăciun, semn că nu i-am uitat şi că ne amintim de toţi cei dragi.

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări pentru Crăciun 2019

Cu această ocazie, pe internet circulă o mulţime de mesaje şi urări care pot fi folosite pentru SMS-uri de sărbători fericite Crăciunul ne face să fim mai altruişti, să oferim iubire şi mici surprize persoanelor care ne fac viaţa mai frumoasă. Ne simţim mai buni, mai liniştiţi, mai frumoşi pentru că primim şi dăruim iubire.

Urările de Crăciun, fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje de Craciun haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Crăciunul este un moment unic în care toţi încearcăm să ne  facem “curăţenie în suflet”, uităm de griji şi ne încălzim inimile cu iubire şi bucurie. Oferă în dar un gând frumos celor dragi alături, aminteşte-le cât de mult înseamnă pentru tine printr-un mesaj de Crăciun luminos.

Sărbatori fericite: Urări de Crăciun 

 • „Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi! Sărbători fericite!”
 • „În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți inima şi primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”
 • „Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. Sărbători fericite și LA MULŢI ANI!”
 • „Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”
 • „Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.”
Un brad sub care se află cadouri
Urări frumoase pentru Crăciun: mesaje, SMS-uri și felicitări

Mesaje de Crăciun

 •  „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste.”
 • „Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”
 • „Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire și fericire. Sărbători fericite!”
 • „E timpul sa închizi ochii şi să-ţi amintești de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.”
 • „Trăieste în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfinţenia de altă dată…”

Felicitări de Crăciun

 • La pragul-ți vin din nou colinde să îți cânt cu leu-i ler și domn din cer… Astăzi Hristos s-a născut. Crăciun și pace!
 • Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!
 • De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi, și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.
 • Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători sa ningă asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!
 • Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Sa aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI