Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfânta Maria Mică. Astăzi, se spune la mulți ani fără probleme

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfânta Maria Mică. Astăzi, se spune la mulți ani fără probleme
Mesaje, sms-uri și felicitări de La mulți ani de Sfânta Maria Mică.

Sfanta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului este sărbătoarea prăznuită de credincioși pe 8 septembrie. Aproximativ 2,2 milioane de români își serbează onomastica de sărbătoarea Sfintei Maria, 1,8 milioane dintre aceștia fiind femei. Urează-le și tu ”La mulți ani” sărbătoriților, trimițându-le cele mai frumoase mesaje și urări de La mulți ani!

Astăzi, se spune La mulți ani : mesaje, sms-uri și felicitări de Sfânta Maria Mică

Derivatele numelui Maria sunt Mariana sau Marinela. Aproximativ 51.000 de femei poartă aceste nume și își serbează onomastica. Urări de ”La mulți ani” puteți fece și bărbaților: Marian, Marin, Marinel.

În 8 septembrie, creştinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, cunoscută în popor drept Sfânta Maria Mică. Este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie şi totodată cea mai mare sărbătoare a toamnei. De Sfânta Maria, credincioșii au grijă să rostească rugăciunea ocrotitoare către Maica Domnului și să îndeplinească toate ritualurile acestei sărbători.

Iată ce mesaje puteți trimite celor care-și sărbătoresc ziua de Sfânta Maria Mică:

”Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!

Prietena mea, Maria, sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!

La mulți ani, Maria! Să te bucuri de viață, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani, Maria!

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toata bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

Statuie care o reprezintă pe Sfânta Maria.
Urări de La mulți ani de Sfânta Maria Mică sms-uri mesaje și felicitări.

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți doresc să ți se îndeplinească toate dorințele.

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!

La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfântă Fecioara să-ți lumineze drumul în viață!

O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa rămai mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului ”La mulți ani!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI