Mesaje, SMS-uri, felicitări virtuale de dragoste de trimis iubitei pe perioada epidemiei de coronavirus

Mesaje, SMS-uri, felicitări virtuale de dragoste de trimis iubitei pe perioada epidemiei de coronavirus
Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de dragoste pe perioada coronavirusului.

Chiar dacă situația în care ne aflăm ne impune să stăm departe unul de celălalt, din punct de vedere fizic, asta nu înseamnă că se întâmplă la fel și pe plan sentimental. Sufletește putem rămâne aproape unii de alții și putem arăta asta prin intermediul mesajelor, sms-urilor li a felicitărilor virtuale.

Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de dragoste pe perioada coronavirusului

Mai mult decât oricând, în această perioadă de carantină și izolare datorită pandemiei de coronavirus în care se află țara noastră, dar și alte țări, trebuie să rămânem aproape unii de alții prin intermediul gândurilor frumoase de dragoste și iubire, transmise cu ajutorul SMS urilor, a mesajelor sau a felicitărilor virtuale care pot fi trimise cu ajutorul diverselor aplicații cum ar fi Facebook Messenger sau Whatsapp.

Orice mesaj, fie el și virtual, va aduce bucurie și apreciere în sufletele celor care le primesc. Pentru cei dragi, primirea unui astfel de mesaj, în această perioadă de izolare, va fi certitudinea că nu i-ați uitat și va trezi sentimente plăcute. Nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de tristețe și să intrăm în depresie, fiind un risc pentru toți în această perioadă, ci să fim aproape unui de alții, chiar și virtual. Iată câteva mesaje frumoase pe care puteți să le trimiteți celor dragi în această perioadă:

Mesaje de dragoste de trimis persoanei iubite în perioada de izolare

  • În noaptea tristă care ne desparte, de vei simți în jurul tău suspine, să nu te sperii…e dorul meu ce vine s-adoarmă lângă tine…
  • Ești așa cum îmi doresc, nu exagerez deloc. Ce simt pentru tine nu am mai simțit de mult. Aștept clipa în care te voi strânge în brațe și te voi pupăci…Ești gândul meu.
  • Iubesc 3 lucruri: Soarele, Luna și pe tine. Soarele – ziua, Luna – noaptea iar pe tine te iubesc pentru totdeauna!
  • Știai că zâmbetul unuia care suferă e mai dureros decât lacrimile unuia care rade??? Chiar dacă râd să știi că inima mi-e tristă că nu ești lângă mine…
Felicitare virtuală cu mesaj iubire.
Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale de dragoste pe perioada coronavirusului.
  • Simt un gol imens care poate fi alinat doar de mângâierea ta iubitule..te amo…
  • Nu există destule cufere care să cuprindă dragostea ce ți-o port pentru că ceea ce simt pentru tine, continuă să crească din ce în ce mai mult cu fiecare zi pe care o petreci în viața mea.
  • Te ador, te doresc, te iubesc, eu la tine mă gândesc, mă gândesc la viitor, de dorul tău eu simt că mor, mi-amintesc când ne plimbam și de mână ne țineam și cu câtă dragoste ne sărutam, ce n-aș da acum să pot, timpul înapoi să îl întorc și să îl opresc în loc, din păcate n-am putere să fac pe placul inimii mele…

Pentru mai multe mesaje frumoase accesați http://www.portalroman.com/mesaje/Dragoste.html

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI