Meghan Markle și Prințul Harry revin în Marea Britanie. Motivul pentru care cei 2 se întorc la Casa Regală și ce se schimbă pentru ei din aprilie 2020

Meghan Markle și Prințul Hary se reîntorc în Marea Britanie. Ce mai au de făcut la Casa Regală și când vor pierde definitiv titulaturile?

Meghan Markle și Prințul Harry revin în Marea Britanie! Pentru ce se întorc ducii de Sussex la Casa Regală? Ce schimbări îi așteaptă și când vor pierde definitiv titulaturile primite? Harry s-a arătat vizibil emoționat de ultimele evenimente din familia sa din ultima vreme.

Meghan Markle și Prințul Harry revin în Marea Britanie

Ducii de Sussex părăsesc pentru un moment Canada și revin în Marea Britanie. Cei doi încă au etichete onorifice, așa că se pregătesc pentru ultimele zile ca membrii seniori ai familiei regale. Ducele și ducesa se întorc acasă la finele lunii acesteia pentru a-și îndeplini ultimele îndatoriri oficiale înainte retragerea oficială a pozițiilor de membrii seniori ai familiei regale, conform purtătorului de cuvânt al cuplului, citat de CNN.

În perioada în care vor rămâne în sânul familiei lui Harry, prințul și soția sa vor discuta cu regina despre folosirea cuvântulu regal în brand-ul pe care vor să-l lanseze după ce au decis să-și înceapă viața în Vancouver. „În timp ce ducele și ducesa de Sussex fac pasul înapoi ca membri superiori ai familiei regale și vor lucra pentru independența financiară, utilizarea cuvântului în acest context trebuie revizuită”, a spus o sursă regală. Aceeași sursă mai adaugă și că: „discuțiile sunt încă în curs”.

Meghan Markle și Prințul Harry revin în Marea Britanie
Meghan Markle și Prințul Harry revin în Marea Britanie

Când se retrag oficial din poziția de membri seniori ai Casei Regale?

Jurnaliștii britanici scriu că celor doi li se va îndeplini dorința de a părăsi familia regală pe data de 31 martie. Până atunci, Meghan va marca Ziua Internațională a Femeii de pe 8 martie, iar Harry va avea și el numeroase apariții publice la Royal Albert Hall și la Westeminster Abbey. Se pare că de la data de 1 aprilie a lui 2020, ducii de Sussex nu vor mai avea un birou la Palatul Buckingham.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări. Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe Regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare, fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”
Prințul Harry

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI