Meghan Markle și Beyonce, întâlnire de gradul 0. Ce s-a întâmplat între cele două FOTO

Autor: Alexandra Chivu - 12:51, 15 iul. 2019
Meghan Markle și Beyonce, întâlnire de gradul 0

După ce ducii de Sussex au participat la finala feminină de la Wimbledon, prințul Harry și Meghan Markle au onorat invitația la premiera europeană a filmului ”Lion King”, din 14 iulie. Și dacă e premieră, întâlnire de gradul 0 să fie, căci Markle s-a întâlnit pentru prima dată față în față cu Beyonce. Ce s-a întâmplat între cele două?

Meghan Markle și Beyonce, întâlnire de gradul 0

În data de 13 iulie, prințul Harry și soția lui, Meghan Markle au fost prezenți la finala feminină de la Wimbledon. Iar, dacă programul ducilor nu era deja destul de încărcat, cei doi au onorat o altă invitație. În data de 14 iulie, ducii de Sussex au participat la premiera europeană a filmului ”Lion King”. Cu toate acestea, nu ținutele sau apariția la eveniment au fost subiectele de pe buzele tuturor, ci momentul în care ducesa s-a întâlnit cu Beyonce. Conversația dintre ele a fost amicală, iar imaginile surprinse de fotoreporteri denotă un profund respect între Meghan și Beyonce.

Meghan Markle și Beyonce, întâlnire de gradul 0. Ce s-a întâmplat între cele două FOTO

Bucuroși de întâlnire au fost și fanii celor două, fiind surprinși de atitudinea lor. Ducii de Sussex au vorbit cu personalitățile prezente, însă momentul în care Meghan o îmbrățișează pe Beyonce a devenit favoritul unei lumi întregi. În clipurile video surprinse la evenimentul care a adunat numai oameni unul și unul se aude cum cântăreața o numește pe Ducesa de Sussex ”prințesa mea”.

Mai mult, artista i-a spus lui Meghan Markle că fiul ei, Archie, este minunat. După șirul de complimente venite din parte lui Beyonce și primite cu modestie de Meghan, perechile au continuat să discute despre copiii lor. Artista a fost încântată de întâlnirea cu ducesa. De altfel, cele două s-au simți atât de bine una în prezența celeilalte și pentru că au ceva în comun: o prietenie. Meghan și Beyonce sunt prietene cu Serena Williams.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI