Meghan Markle o supără din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicală pentru ultima apariție oficială

Meghan Markle o supără din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicală pentru ultima apariție oficială

Tensiunile dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a ating cote alarmante în această perioadă, cu câteva zile înaintea de încheierea ”Megxit”.

Mai sunt doar câteva zile în care prințul Harry și Meghan Markle vor mai fi considerați membrii ai casei regale. Săptămâna aceasta, Meghan și Harry vor fi la Londra pentru a participa la ultima lor apariție publică în poziție de cuplu princiar. Cu această ocazie, fosta actriță se va deplasa din Canada în Marea Britanie.

Din păcate pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Meghan Markle a decis ca Archie să nu fie prezent la eveniment și, implicit, să nu fie pus pe drum. El va rămâne în Canada și, din câte se pare, regina suferă teribil din acest motiv, conform cotidianului spaniol ABC, citat de Agerpres.

Meghan Markle și Prințul Harry, afectați d enoua decizie a autorităților canadiene

Ca referință, Regina Elisabeta nu l-a mai văzut de foarte mult timp pe Archie, iar o mare parte din vină îi aparține lui Meghan. Elisabeta a II-a nu s-a mai aflat în prezenţa lui Archie de la naşterea micuţului în urmă cu aproape un an. Pe de altă parte, actrița are un motiv cât se poate de serios pentru care nu-l aduce pe strănepotul reginei la Londra. Totul pleacă de la bani.

După problemele provocate de aşa numitul „Megxit” şi neplăcerile aduse de presupusele relaţii ale fiului său Andrew cu Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, regina îşi dorea foarte mult să-l întâlnească pe Archie, pe care nu l-a mai văzut în ultimele luni.

Potrivit ziarului Sunday Times, Archie nu va ajunge la Londra din cauza costurilor aferente protejării micuțului. În teorie, acele costuri ar fi trebuit suportate de Canada, dar oficialii țării care îi găzduiește pe cei doi au anunțat clar că acest lucru nu se va mai întâmpla din momentul în care Meghan Markle și prințul Harry nu vor mai fi membrii ai casei regale britanice, începând cu 32 martie. De la acea dată, ei vor fi nevoiți să-și suporte singuri costurile de protecție.

În consecință, Archie va rămâne în Canada, departe de părinții săi, acolo unde familia s-a stabilit după „Megxit”. Va petrece timpul împreună cu bona şi cu buna lor prietenă, Jessica Mulroney.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI