Meghan Markle, mutare secretă în numele Prințesei Diana. Ce a făcut o va înfuria pe Regina Elisabeta

Meghan Markle, mutare secretă în numele Prințesei Diana. Ce a făcut o va înfuria pe Regina Elisabeta
Prin ce a trecut Meghan Markle. Soția Prințului Harry, momente crunte: puțină lume știa despre ele

Meghan Markle și-a șters prenumele ”Rachel Meghan” din certificatul de naștere al lui Archie în favoarea ”Alteței Sale Regale Ducesa de Sussex”, în semn de gratitudine pentru Prințesa Diana.

Meghan Markle, mutare secretă în numele prințesei Diana

Meghan Markle și-a șters prenumele din certificatul de naștere al lui Archie în favoarea ”Alteței Sale Regale, Ducesa de Sussex”, „printr-o încuviințare către Prințesa Diana”. Primele nume ”Rachel Meghan” au fost eliminate din secțiunea în care trebuie să se regăsească detalii despre mamă a certificatului de naștere. Prin această mutare, îl aduce în alianță cu numele preferat al Dianei, ”Alteța Sa Regală, Prințesa de Țara Galilor”.

Nașterea lui Archie a fost înregistrată pe 17 mai 2019, după ce s-a născut pe 6 mai. O lună mai târziu, pe 6 iunie, numele a fost schimbat. Fostul purtător de cuvânt al reginei, Dickie Arbiter, a spus: „Poate că aceasta a fost prima parte a planului lor”. Lady Colin Campbell, care a văzut amendamentul, a spus: „Este extraordinar și ridică tot felul de întrebări despre ce gândeau”.

Au schimbat numele copilului, apoi au renunțat la familia regală

La câteva luni după schimbarea numelui, cuplul a renunțat la familia regală. Ieri, a fost dezvăluit că ducesa de Sussex este „puțin probabil” să-și însoțească soțul atunci când se va întoarce în Marea Britanie la începutul verii. Prințul va călători să-și vadă familia pentru prima dată după ce el și soția au decis să renunțe la atribuțiile regale, au declarat mai multe surse pentru Daily Mail.

Presa mai scrie și că planurile cuplului nu au fost încă finalizate și că depind mult de pandemie, mai ales dacă restricțiile de călătorie rămân în vigoare la momentul respectiv. Înțelegerea lor este ca Harry să zboare în Marea Britanie pentru a-i vedea pe regină, prințul Charles și prințul William, cât și pe nepoții săi, fără Meghan și, cel mai probabil, și fără fiul lor, Archie.

Surse au insistat să sublinieze că decizia provizorie a lui Meghan de a nu-și însoți soțul este din motive „personale și practice” și nu trebuie interpretată în niciun alt fel.

Ajutorul oferit de prințul Harry Australiei 

Prințul Harry ajută la lansarea unui nou serviciu online de sănătate mintală pentru primii respondenți din Australia, înființat de cofondatorul Invictus Games. Acesta a pus umărul la lansarea unui nou instrument de sănătate mintală în Australia pentru lucrătorii din prima linie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI