Meghan Markle, atacată de propria familie: ”Sper ca fiul ei să o trateze la fel cum l-a tratat ea pe tata!”

de: Nechifor Ioana
07 08. 2019

Fosta actriță Meghan Markle, actuală Ducesă de Sussex în urma căsătoriei cu Prințul Harry, continuă să fie taxată de apropiați pentru faptul că s-a îndepărtat de familia ei. De această dată, un mesaj dur vine din partea surorii ei vitrege, Samantha Markle.

Meghan Markle, atacată de sora vitregă

În timp ce Prințul Harry și Regina i-au transmis urări în spațiul public cu prilejul aniversării sale, din partea familiei sale, Meghan Markle a primit … critici și reproșuri. Exact în săptămâna în care fosta actrița a împlinit 38 de ani, sora ei vitregă – Samantha Markle i-a transmis un mesaj dur prin intermediul publicației The Daily Star online. Aceasta îi reproșează Ducesei că s-a îndepărtat de familia sa.

Sursa foto: dailystar.co.uk

Tot ceea ce s-a spus despre tatăl meu nu au fost decât minciuni inventate pentru a o face pe ea să arate mai bine și pentru a exclude familia lui Archie, deoarece ego-ul ei nu-i permite să recunoască faptul că a greșit.

Totul despre botez a părut fals și photoshopat, dar cea mai mare problemă este faptul că și-a trădat toată familia pentru a intra în familia regală. Să-i fie rușine pentru asta!”, a punctat dur Samatha, care a mai adăugat, în final: „Sper ca Archie să o trateze pe Meghan așa cum l-a tratat ea pe tata!”, ar fi declarat Samantha, potrivit viva.ro.

„Tatăl meu a fost extraordinar”

Ducesa de Sussex este criticată pentru comportamentul pe care l-a avut cu tatăl ei. Samantha rememorează clipe de la evenimente importante, când, în opinia ei, atitudinea fostei actrițe nu a fost una potrivită.

Faptul că sora mea a intrat într-o biserică, știind ce i-a făcut tatălui nostru, ignorându-l, după două infarcte, la fiecare sărbătoare, la nunta ei, când a născut, la botez, este total lipsit de respect”, a spus sora mai mare a Ducesei de Sussex. „Tatăl meu a fost extraordinar cu ea și tot PR-ul din lume nu-i ca îndrepta acțiunile. Spre ca vina să o consume”, a mai adăugat ea.

În urmă cu câteva săptămâni, fratele vitreg al lui Meghan trăgea un semnal de alarmă și spunea că mama fostei actrițe, Doria Ragland, ar putea fi următoarea rudă interzisă de familia regală britanică exact ca în cazul tatălui fostei actrițe.