23 iun. 2023 | 15:42

Meghan Markle a primit lovitura de grație. Nici americanii nu o mai suportă, ce s-a întâmplat acum

Monden
Meghan Markle a primit lovitura de grație. Nici americanii nu o mai suportă, ce s-a întâmplat acum
Meghan Markle a primit lovitura de grație. Ce arată un nou sondaj. Nici măcar americanii nu o mai tolerează.

„Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea odată”, spune o celebră vorbă din popor, care pare să descrie cel mai bine situația prin care trece ducesa de Sussex. Meghan Markle a primit lovitura de grație, după toate acuzațiile pe care le-a adus față de Casa Regală britanică. Nici măcar americanii nu o mai suportă.

„Nepoliticos și rasist nu înseamnă același lucru”

În ultimii aproximativ trei ani de zile, Meghan Markle a adus diverse acuzații Familiei Regale britanice. Ea însăși sau prin vocea altor intermediari. Încă de la început a vorbit despre nedreptatea cu care a fost tratată în mod deosebit de către presa britanică, dar nu numai. Nimeni nu ar mai fi fost atât de încolțit de jurnaliști precum ea.

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit în mod public despre mediul „toxic” al tabloidelor britanice care înconjoară familia regală. Ducesa de Sussex ar fi fost tratată în mod deplorabil, din cauza faptului că nuanța pielii sale a fost diferită, aspect cu care nimeni din Casa Regală britanică nu s-a mai confruntat înainte.

Partenera de viață a mezinului Regelui Charles s-a simțit agresată la nivel internațional de către presă. Fosta actriță de la Hollywood a explicat că modul în care a fost tratată de jurnaliști a fost diferit de cel în care presa a tratat alți membri ai Casei Regale britanice, însă puțini par să înțeleagă acest lucru.

„Kate a fost numită ‘Waity Katie’, în timp ce aștepta să se căsătorească cu William. Deși îmi imaginez că a fost foarte greu – și chiar nu pot să-mi dau seama cum a fost – nu este același lucru. Și dacă un membru al familiei spune că toți au avut de-a face cu lucruri care sunt nepoliticoase, ei bine… Nepoliticos și rasist nu înseamnă același lucru”, spunea Meghan Markle în urmă cu mai mult timp.

Meghan Markle a primit lovitura de grație

Se pare, însă, că atitudinea lui Meghan Markle nu a fost privită deloc cu ochi buni. Fosta actriță din celebrul serial Suits a fost taxată de publicul larg. A primit, practic, lovitura de grație, fiindcă potrivit unor analize efectuate de reprezentanții YouGov, popularitatea sa este mai slabă decât oricând.

YouGov a început să măsoare nivelul de popularitate al lui Meghan Markle în anul 2017. De atunci și până în prezent, nu a obținut niciodată cifre atât de slabe.  Potrivit publicației Daily Mail, soția mezinului Regelui Charles are o imagine proastă pentru șapte din zece cetățeni britanici.

Mai mult decât atât, nici americanii nu o mai suportă. După toate scandalurile declanșate la Casa Regală britanică, americanuu nu o mai privesc cu ochi buni pe fosta actriță de la Hollywood. Era mult mai bine văzută pe vremea când juca în celebrul serial Suits.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro