Medicul Monica Pop detonează bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: „Nu teatrele, nici restaurantele”

Medicul Monica Pop detonează bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: „Nu teatrele, nici restaurantele”
Medicul Monica Pop detonează bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: "Nu teatrele, nici restaurantele" Sursă foto: Facebook Monica Pop

Conoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, pare că duce o luptă continuă cu autoritățile. Celebră pentru modul său unic și transparent de a expune problemele țăhttps://playtech.ro/stiri/medicul-monica-pop-sare-in-ajutorul-bolnavilor-ignorati-de-medici-toti-pacientii-asigurati-au-aceleasi-drepturi-176070?utm_source=FacebookImpact&utm_campaign=unici&utm_content=FBImpactLocal&utm_medium=Impactrii, aceasta a postat de curând un mesaj în care își exprimă dezacordul privind noile măsuri de restricție.

De ce au explodat, de fapt, cazurile de COVID-19

Managerul Spitalului de Urgențe Oftamologice din Capitală are răspunsul pentru recordul de cazuri cu COVID-19. Aceasta este indignată asupra măsurilor luate de autorități cu privire la închiderea teatrelor, restaurantelor și cinematografelor și susține că nu acestea sunt vinovate de numărul mare de infectări.

De fapt, vinovate pentru recordul absolut de COVID-19 sunt alegerile locale. Monica Pop învinovățește autoritățile pentru lipsa de organizare eficientă. Ea consideră că alegerile era bine să se desfășoare în două zile pentru a se evita aglomerația din sălile de vot.

Aglomerație la alegerile locale. Sursă poză: romaniatv.net

Medicul consideră că la teatru, regulile de igienă și siguranță se respectă mai bine decât în orice altă parte, iar actorii obișnuiesc să poarte măști.

“„Alegeri `vinovate`…!
Nu teatrele, nici restaurantele, ci alegerile – neamânate şi nici măcar eşalonate pe 2 zile, deşi era risc major – sunt `vinovate` de numărul mare de infecţii!

Se doreşte abaterea atenţiei?! Dacă autorităţile nu au ţinut cont de risc şi de previziunile specialiştilor, oamenii ce să mai înțeleagă? La teatru, clar, se respectă cel mai serios purtarea măştii şi distanţarea! Și atunci? Alegerile nu le-aţi amânat, cu tot riscul, dar închideţi teatrele? La alegeri aţi avut încredere (sau doar interes) în oameni şi la teatru, nu?!

De ce, pentru a evita aglomerația şi a scădea riscul, nu s-au eșalonat alegerile măcar pe 2 zile?! Era perfect posibil! În diaspora, când a existat interes, s-au putut organiza pe 3 (trei) zile?!!! Sau românii din țară nu prea contează?! Cam nu prea!!!”, și-a început Monica Pop mesajul pe Facebook.

“De ce nu l-a ascultat nimeni pe Tătaru?”

Monica Pop nu se oprește cu acuzațiile, ba mai mult, continuă cu un val nou de reproșuri și tras la răspundere pentru iresponsabilitatea de care au dat dovadă cei care ne conduc, doar pentru avantajele politice obținute în urma alegerilor.

Astfel, Nelu Tătaru care este desemnat pentru a ne aduce la cunoștință ce trebuie să facem, s-a dovedit a fi ignorat prin excelență. Potrivit informațiilor pe care acesta le transmitea, septembrie urma să fie o lună de foc, chiar și fără desfășurarea alegerilor.

“În urmă cu câteva luni, ministrul Sănătăţii, dl. dr. Tătaru, a spus clar că în luna septembrie vor fi peste 2000 de cazuri. Am crezut că exagerează!!! Uite că a avut dreptate! Şi atunci? De ce nu l-a ascultat nimeni pe dr. Tătaru?

De ce alegeri? De ce nu l-a ascultat nimeni? Exprima părerile medicilor epidemiogi şi infecţionişti, nu le-a inventat el!

Întrebări:

1. De ce s-au organizat alegeri acum, dacă se ştia că riscul afirmat de specialişti e atât de mare?! Care este motivul?! (se cam ştie, nu?)
2. Cine trebuie să răspundă pentru această `favorizare`, total previzibilă a răspândirii bolii?! Se adevereşte acum că aşa e! De ce a fost riscată sănătatea celor mulţi?
Pop: După alegeri, a explodat numărul infectaţilor! Poate răspunde cineva?!
3. A fost ceva premeditat?!, pentru că previzibil era oricum!!! Cu ce scop? Se ştie că, după alegeri a explodat clar numărul infectaţilor!

Poate răspunde cineva???!!!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI