Medicul Flavia Groșan, semnal de alarmă privire la folosirea unui medicament anti-Covid-19 cunoscut: „Eu nu îl voi folosi niciodată. Nu înțeleg ce caută în pneumonie”

Medicul Flavia Groșan, semnal de alarmă privire la folosirea unui medicament anti-Covid-19 cunoscut: „Eu nu îl voi folosi niciodată. Nu înțeleg ce caută în pneumonie”
Flavia Grosan, despre ivermectina și kaletra

Medicul din Oradea, Flavia Groșan, a vorbit despre temerile sale în raport cu noul coronavirus, dezvăluind în același timp informații despre tratamentul ieftin și eficient cu care a vindecat mii de pacienți. Pneumologul a criticat în termeni duri folosirea Ivermectinei și a altor medicamente inutile în tratarea problemor de natură pneumologică.

“Eu am schema mea proprie cu care am vindecat mii de oameni”

Flavia Groșan, unul dintre medicii cei mai disputați în această perioadă, a explicat în cursul serii de duminică cu ce medicamente nu este de acord sub nicio formă în tratarea noului coronavirus. Pneumologul a afirmat încă o dată faptul că a salvat mii de pacienți cu o schema proprie, ieftină și eficientă, care conține medicamente blânde cu organismul uman.

Medicul orădean atrage atenția cu privire la reacțiile colegilor săi care s-au opus schemei sale de vaccinare, având în vedere că acest tratament este compensat chiar de Ministerul Sănătății, iar medicamentele folosite sunt lipsite de pericol.

”Eu nu am avut acces la Kaletra, la Remdesivir pentru că nu sunt în spital, am cabinetul meu. Dar eu am văzut pacienți ieșiți din spital care erau foarte rău și atunci am zis ce medicamente nu îmi plac. Eu am schema mea proprie cu care am vindecat foarte bine mii de oameni. Mie nu mi-a fost frică de COVID, am luat-o pe cont propriu și am schema mea pe care o am de 10 ani și care am adaptat-o acum un pic cu pandemia, a ieșit o bijuterie.

Costă până în 100 de lei. Cum e posibil ca o schemă în banii aștia cu medicamente din nomenclatorul medicamentelor compensate din Ministerul Sănătății să iște un așa zbucium mediatic. Am o schemă în primul rând uman, organismul e oricum firav, nu-l poți să-l abrutizezi. Așa că medicamentele mele ușoare, drăguțe, frumoase le prescriu” a spus Dr. Flavia Groșan, potrivit Antena3.

Medicamentele pe care Flavia Groșan nu le-ar folosi niciodată

Medicul pneumolog s-a arătat total împotriva folosirii Ivermectinei, susținând că este un antiparazitar care nu ar trebui folosit în tratarea acestei probleme medicală. Flavia Groșan a criticat, de asemenea, folosirea medicamentului Kaletra, care se folosește în general pentru pacienții cu SIDA.

”Eu nu o să folosesc Ivermectina niciodată. Nu înțeleg un antiparazitar ce caută în pneumonie cum nu înțeleg nici Kaletra care se folosește în SIDA ce caută în pneumonie. Am avut un pacient care a luat 3 zile Ivermectină și m-a sunat că vrea să se arunce de la etaj, deci atenție la ce tulburări psihice dă” a adăugat medicul pneumolog, potrivit sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI