Medicul Flavia Groșan, anunț teribil despre boala ignorată în România: ‘Covid este istorie’

Medicul Flavia Groșan, anunț teribil despre boala ignorată în România: ‘Covid este istorie’
Flavia Grosan, anunt teribil

Medicul Flavia Groșan a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook profesională, Pneumomed. Ea a vorbit despre astm, boală pe care o consideră neglijată din cauza coronavirusului, trăgând un semnal de alarmă în rândul pacienților.

Medicul Flavia Groșan, anunț teribil despre boala ignorată în România

Medicul Flavia Groșan a mai ținut, de asemenea, să facă și câteva recomandări pe pagina de Facebook.

”Buna dimineața,

Datorită viscolului care s-a abătut asupra mea in ultima vreme, am neglijat pagina profesională.
Prietenul meu, Covid, incet-incet devine istorie. Si da, împreuna cu dumneavoastră am făcut istorie. Multumesc, oameni frumoși, pentru ca mi-ati fost aproape. Singura mi-ar fi fost greu.

Sper ca toata lumea este bine. Am observat ca unii dintre dumneavoastră v-ati gestionat foarte bine pneumonia. Cu mult curaj. Eu am făcut atât cat m-a dus mintea, la fel, cu mult curaj. Este momentul bilanțului. Contabilizăm pierderile si de ce nu, succesele. Mai șlefuim pe unde au rămas urme.
Anul trecut, sub spaima Covidului, v-ati neglijat astmul. Ma confrunt cu niște exacerbari cum nu am văzut de mult timp. Câteva recomandări:

1. Scoatem din debara medicația.

2. Simptomaticii merg la medicul curant pentru evaluare.
3. Învățam sa ne gestionam boala. Separam tratamentul acut de cel de control.
4. Vai, faci dependentă la inhalatorii, o sa vi se spuna. Da, o sa faceți dependentă la fel ca si pentru medicația de diabet, hipertensiune, ischemie cardiaca, glanda si cate altele boli cronice. Exista boli cronice si in Pneumologie.
5. Vai, faci boa de inima. Vai, nu faci nimic. Avem alternative.
6. Mare grija. A se achiziționa camera de inhalare.
7. Atentie la apocalipsa polenului.

Cu drag, Flavia

PS Aveți răbdare cu mine. Telefonul suna din secunda in secunda”, a fost mesajul Flaviei Groșan, postat în acestă dimineață.

”Încep să apăra cazuri de pneumologie adevărată”

Amintim că medicul pneumolog Flavia Groșan, din Oradea, a ținut capul de afiș în media din România. după ce a făcut o serie de declarații controversate în ultimele zile, afirmând, între altele, că “am vindecat aproape o mie de pacienţi Covid în diferite stadii”, „fără nicio zi de spitalizare”, tratând infecţia cu coronavirusul ca pe o „pneumonie atipică”, în timp ce „în spitale se fac greşeli uriaşe şi protocolul (n.r. – terapeutic) Covid omoară, de fapt, bolnavii”.

Recent, Flavia Groșan a mai anunțat pe pagina ei de Facebook că perioada “Covid” pare să nu mai fie o problemă și că încep să apară pacienți cu afecțiuni pulmonare grave, reprezentând un pericol mult mai mare decât infecția cu Covid-19.

”Prieteni, încep să apăra cazuri de pneumologie adevărată. O sa plângem noi după un Covid. Am pe țeavă niște cazuri de mă iau cu mâinile de cap. Doamne, ajută-mi!” a scris Flavia Groșan pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI