Medicul fenomen din Oradea contrazice regulile de protecție anti-Covid-19: „Statul în casă și masca nu fac bine”

Medicul fenomen din Oradea contrazice regulile de protecție anti-Covid-19: „Statul în casă și masca nu fac bine”
Flavia Groșan, declarații controversate despre regulile anti-Covid-19

Apar noi dezvăluiri șocante din partea medicului care a făcut isterie în România, după ce a susținut că a vindecat mii de pacienți infectați cu Covid-19 cu propriul tratament. Flavia Groșan, medicul din Oradea, a susținut cu câteva ore în urmă că nu vede utile regulile anti-Covid-19 care prevăd statul în casă, lockdown-ul și purtarea măștii.

A devenit cunoscută după ce și-a acuzat colegii medici

Medicul Flavia Groșan a atras atenția a milioane de cetățeni din România după ce a afirmat public că a vindecat mii de cetățeni infectați cu Covid-19 în diferite stadii ale bolii, fără a fi nevoie să se interneze în spital. Aceasta și-a atacat colegii de breaslă susținând că mulți pacienți aflați în spital ajung să moară din cauza tratemntelor greșite care se administrează acolo.

În replica, Flavia Groșan a fost reclamată la Colegiul Medicilor din Bihor, urmând ca aceasta să fie cercetată de către Comisia de Etică a instuției menționate.

„Eu mă duc pe medicaţie ca să controlez saturaţia din oxigen (n.r. – saturaţia de oxigen din sânge). Oxigen foarte puţin şi apoi la plimbare. (…) Eu nu dau Heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienţii intră (n.r. – în spitale) pe picioarele lor şi se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile sunt la ATI. (…)

Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturaţie, medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital şi a apelat la mine. Am reuşit să-l vindec fără spitalizare şi doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicaţie frumos până l-am vindecat. Dacă se ducea în spitale, îl întubau pe loc”, a susţinut doctoriţa în presă.

“Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm?”

În cursul serii de duminică, Flavia Groșan a făcut niște declarații controversate cu privire la utilitatea purtării măștii, un aspect extrem de important pentru medici și autorități. Aceasta, în schimb, consideră că masca și statul în casă distrug imunitatea cetățenilor, afirmând că nu le vede sensul.

Mai mult, medicul fenomen din Oradea face referiri la religie, susținând că Dumnezeu ne-a lăsat orificiile nazale pentru a respira cum trebuie și nu pentru a fi acoperite.

”Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-au scăzut imunitatea în ultimul hal, d-aia nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…” a spus dr. Flavia Groșan, potrivit Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI