Medicul Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un coleg de breaslă: „Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor”

Medicul Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un coleg de breaslă:
Adrian Streinu, provocat să se vaccineze în direct Sursă poză: Inquam Photos/George Călin

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a provocat în mod oficial pe medicul Adrian Streinu-Cercel, de la Matei Balș, să se vaccineze în direct cu cea de-a doua doză de vaccin. Soția lui Viorel Cataramă susține că în acest moment există o presiune uriașă pe cadrele medicale pentru a se vaccina.

Ce mesaje primește în privat

Adina Alberts, soția omului de afaceri Viorel Cataramă, deține o clinică privată în București, unitate medicală în care s-au efectuat teste Covid-19 în perioada pandemiei. Puternic implicată în evenimentele din lumea medicală, chirurgul estetician a tras mai multe semnale de alarmă cu privire la neregulile care au loc în spitale, dar și la nivel de manipulare a cetățenilor.

Cel mai recent exemplu este mesajul transmis de medic cu ocazia vaccinării abuzive anti-Covid-19. Acesta susține că primește mesaje din partea multor cadre medicale care îi cer un sfat cu prvire la problemele pe care le confruntă la locul de muncă.

Potrivit celor spuse de Adina Alberts, mulți medici, asistente și infirmiere ajung să fie obligați să se vaccineze, altfel, riscând să-și piardă locul de muncă.

Pentru a face lumină în aceste situații, medicul le transmite clar și răspicat colegilor săi să nu accepte vaccinarea din obligație, ci doar dacă își doresc.

„Aveți încă dreptul de a alege”

“Această postare se adresează mai ales colegilor mei din serviciile de sănătate. Personalul medical este supus, în prezent, unei presiuni psihologice vizavi de vaccinarea antiCovid 19.

Zilnic, zeci de persoane, asistente, infirmiere, moașe, tehnicieni dentari, etc, mă contactează ca să mă întrebe ce ar trebui să facă, îmi descriu patologiile pe care le au, îmi cer un sfat prietenesc.

Și asta pentru că au fost somați să facă listele cu cei care se vaccinează, și, deși nu li s-a spus în față că dacă nu se vaccinează își pierd posturile, această condiționare plutește în aer și ar fi posibilă în viitor; așa circulă zvonul.Iar ei nu găsesc nicăieri informații oneste care să îi asigure că vaccinarea ar fi sigură!

Dragi colegi, NU TREBUIE SĂ VĂ VACCINAȚI DACĂ NU VREȚI, cel puțin deocamdată! Aveți încă dreptul de a alege și nu vă va da nimeni afară din posturile dvs”, a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

Adina Alberts, atac direct la adresa medicului Adrian Streinu-Cercel

Medicul Adrian Streinu-Cercel este printre singurii medici care au declarat că s-au vacicnat anti Covod-19. Cu toate acestea, vaccinarea nu s-a făcut în fața oamenilor, ceea ce ar putea motiv de îndoială pentru o parte din cetățeni.

Medicul Adina Alberts l-a provocat pe celebrul medic să se vaccineze cu cea de-a doua doză în fața românilor, pentru a fi un exemplu pentru toată lumea.

Aceasta i-a expus efectele negative pe care vaccinul le poate avea, dar totodată, l-a invitat să și-l facă public.

“Doar domnul Profesor Streinu Cercel a declarat public că s-a vaccinat. De aceea, formulez pentru dumnealui, următoarea propunere:

Domnule Profesor, ați declarat public despre vaccinul produs de Pfizer că, citez: „Vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput”.

Probabil că aveți dreptate, dar asta nu ne spune nimic despre eficacitate și nici despre reacții adverse. Ați auzit probabil că acest vaccin a produs cel puțin 4 paralizii de nerv facial. Ați auzit de trombocitopenia imună cu trombocite ZERO a ginecologului din Florida (…).

Revenind. Dvs, dle Profesor, ați declarat că ați primit prima doză de vaccin produs de Pfizer pe 27 decembrie 2020. Deci data la care trebuie să faceți rapelul se apropie.

Peste o săptămână, pe 17 ianuarie 2021 se împlinesc exact 21 de zile. Injectați-vă, domnule profesor, în fața noastră, a tuturor. Faceți-o în direct. Veți transmite astfel un puternic semnal pozitiv. Lumea va capătă încredere și vă va urma. Arătați-ne dvs. cum se face”, a fost mesajul transmis de soția lui Viorel Cataramă pentru medicul de la Matei Balș.