Medicii avertizează, pericol real pentru copii. Trei frați s-au lăsat mușcați de un păianjen veninos pentru a se transforma în Spiderman

Medicii avertizează, pericol real pentru copii. Trei frați s-au lăsat mușcați de un păianjen veninos pentru a se transforma în Spiderman

Medicii trag un semnal de alarmă! Părinții sunt avertizați cu privire la conținutul video pe care copiii sunt lăsați să îl urmărească. Avertismentul vine după ce trei frați care tocmai văzuseră filmul „Spider-man” au sfârșit în spital, după ce au dorit să obțină puterile personajului fictive.

Copiii au provocat păianjenul veninos să-i muște

Cu siguranță, oricine a urmărit seria animațiilor care îl au ca protagonist pe Spiderman și-a dorit măcar o data în viață să capete superputeri și să poată lupta împotriva forțelor rele. Acesta este și cazul a trei frați din Bolivia, care după ce au vizionat animația în care adolescentul Peter Parker capătă super puteri de păianjen, după ce este mușcat de un păianjen radioactiv, au făcut același lucru.

Băieții, cu vârste de 8, 10 și 12 ani au întărâtat un păianjăn extrem de veninos, “Văduva neagră”, pentru a-i mușca și pentru a căpăta superputeri. Aceștia au lovit păianjenul cu un băț pentru a-i mușca. Primul expus veninului a fost fratele mai mare, iar mai târziu au urmat ceilalți doi.

Incidentul nefericit a avut loc în Chantaya, Bolivia, acolo unde mama copiilor, care se întorcea de la tăiatul lemnelor, i-a găsit pe cei trei copii suferind consecințele veninului de păianjen. Aceasta i-a dus imediat la cel mai apropiat dispensar, unde li s-a administrat un antidot pentru înțepătură. Puțin mai târziu, cei mici au fost transportați de urgență la spitalul „La Paz”din Bolivia, potrivit informațiilor oferite de șeful Ministerului de Sănătate boliviană, Virgilio Prieto.

În ce stare se află copiii

După cinci zile de tratament și observații medicale, copiii au fost externați. Cei trei frați au povestit că au provocat păianjenul cu un băț, până când i-a atacat.

Pentru copii, totul este real. Filmele sunt reale, visele pot fi și ele reale și sunt speranța viitorului nostru„, a spus ministrul într-o declarație.

În ciuda faptului că păianjenul Văduva Neagră nu este de obicei agresiv, provocarea copiilor l-a făcut să se apere. Înțepăturile sale, deși sunt foarte periculoase din cauza efectelor otravii sale, sunt rareori fatale pentru oameni.

Vezi imaginile în care tânărul Peter Parker este mușcat de păianjen:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI