Încă un medic fals descoperit. Opera într-un coafor. Cum au intervenit autoritățile

Încă un medic fals descoperit. Opera într-un coafor. Cum au intervenit autoritățile
Scandalurile privind intervențiile estetice în saloane de coafor s-au înmulțit în ultimele săptămâni.

O pretinsă doctoriță-estetician le promitea minuni clientelor sale din Oradea. Deși nu avea studii de specialitate, cum o obligă legislația, aceasta a realizat mai multe intervenții estetice faciale într-un coafor din oraș.  Acum este cercetată penal.

Locuința femeii în vârstă de 39 de ani a fost precheziționată de polițiștii orădeni, care au descins și în salonul de cosmetică în care lucra aceasta.

Anchetatorii spu că ar fi găsit mai multe probe care ar atesta că femeia a exercitat profesia de medic fără a avea acest drept, cum ar fi agende cu programarea pacientelor, facturi, acorduri de la paciente pentru intervenții și seringi.

salon cosmetica politie oradea
În urma perchezițiilor făcute de polițiștii orădeni, în coaforul din oraș au fost descoperite mai multe probe care ar atesta că acolo erau efectuate intervenții chirurgicale.

Falsa doctoriță-estetician fi realizat mai multe intervenții estetice faciale prin injectare de acid hialuronic în buze și cearcăne, în perioada 2017 – 2019. Pretinsa „doctor estetician” s-a ales cu dosar penal iar polițiștii spun că vor continua ancheta în rândul clientelor.

„În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele.” Poliția Bihor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI