Medic celebru, avertisment înfiorător după protestele anti-restricții: „Scapă cine poate, Dumnezeu cu mila”

Medic celebru, avertisment înfiorător după protestele anti-restricții: „Scapă cine poate, Dumnezeu cu mila”
Paul Ichim, semnal de alarmă pentru cetățeni

Medicul chirurg de la Spitalul Județean Galați, Paul Ichim, a tras în urmă cu puțin timp un semnal de alarmă pentru toată România. Specialistul critică în termeni duri și realiști evenimentele violente care au împânzit țara noastră, de două zile încoace. Din păcate, medicul preconizează tot ce e mai rău, astfel că nu a mai rămas mult timp pând când spitalele și medicii epuizați vor claca.

„Solicit să nu mai existe aşteptări de la „criminalii” din sistemul sanitar”

Chirurgul Paul Ichim judecă modul irațional și inconștient în care românii au ales să-și facă dreptate, într-un moment extrem de dificil pentru țara noastră. În timp ce medicii trag semnale de alarme disperate cu privire la lipsa locurilor din Terpaie intensivă, cetățenii dau naștere la proteste anti-restricții în sânul cărora regulile de protecție anti-Covid-19 sunt inexistente.

În urma unei imagini de ansamblu, medicul Ichim nu vede un deznodământ fericit al acestor violente, ci mai rău, prevede că mulți oameni vor bate disperați la ușile spitalelor pentru a primi o șansă la viață.

„La ce scandal este pe stradă cu această demonstraţie „neprogramată” cred că ne îndreptam spre scenariul pe care-l aminteam acum câteva ore, scăpe cine poate, Dumnezeu cu mila.

În atare situaţie, solicit să nu mai existe aşteptări de la „criminalii” din sistemul sanitar, ce vor fi cât de curând depaşiţi de situaţie. Când în Terapia Intensivă Covid se moare pe capete zilnic, iar personalul de acolo este la presiune, cam acelaşi, de aproape un an, vă daţi seama ce o să se întâample. (…)

O lume întreagă se supune unor reguli, doar în România s-a dezmorţit democratia de luptă împotriva ocultei ce vrea să ne înrobească”, a dezvăluit acesta, pe pagina sa de Facebook.

„Protestatarii strigau „jos masca” sub gemaul bolnavilor de Covid”

În continuare, medicul chirurg Paul Ichim povestește momentele tragice trăite de medici și bolnavii Covid-19, în momentul în care protestatarii au început să scandeze aproape de Terapia Intensivă, locul în care oamenii se roagă să câștige lupta cu virusul nemilos.

„Ce poate fi mai „frumos”, decât să te duci la poarta Spitalului Judeţean la 1 noaptea şi să ţipi jos masca, chiar în apropierea paturilor ATI, unde se chinuie să supravieţuiască cei care au Covid? În mod sigur o bună parte din personalul medical simţindu-se în acele momente foarte apreciat, şi-ar fi luat lumea-n cap fiind probabil retinuţi de amărâţii care se sufocă.

Şi când te gândeşti că aştia strigau ca năucii în crucea nopţii că vor libertate, paza fiindu-le asigurată de organele de ordine”, a scris medicul Paul Ichim, după protestele din Galaţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI