Medic ATI din Timișoara, strigăt disperat către români: „Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți”

Medic ATI din Timișoara, strigăt disperat către români: „Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți”
Medicul Amin Zahra, apel către cetățeni

După ce numărul infectărilor de Covid-19 a atins un nou record negativ, un medic de la ATI din Timișoara a lansat un apel către toți cetățenii care refuză să creadă în virus și în efectele devastatoare ale acestuia. Din păcate, potrivit numărului mare de cazuri reiese că multă lume nu ține cont de niciun avertisment și de nicio restricție, astfel că transmiterea comunitară are loc la cel mai înalt nivel. Medicul Amin Zahra, trage un nou semnal de alarmă, în speranța că oamenii vor conștientiza pericolul în care se află atât ei, cât și cei dragi.

Secția ATI, asemănată cu iadul de către medic

Recent, medicul Amin Zahra și-a găsit timp pentru a le transmite românilor un mesaj de conștientizare, prin intermediul paginii de Facebook ROVaccinare, o pagină dedicată românilor pentru a fi informați cu privire la evenimentele care au strânsă legătură cu vaccinarea anti-Covid-19, cât și cu efectele produse de virusul nemilos.

Astfel, cadrul medical aflat în linia întâi le-a relatat cetățenilor atmosfera grea de la ATI, cât și sentimentul de neputință al medicilor în fața oamenilor aflați la răscruce de drumuri.

”Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți! După garda de ieri, am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând…Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțeau aceeași mască de oxigen.

Totul este blocat, tot ce poți să vezi sunt măști și butelii de oxigen! Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este, pe lângă oboseală tot mai accentuată, neputința!!! Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!!

Dacă ții la sănătatea ta și vreți să scăpăm din acest iad, în care ne aflam cu toții, uite ce trebuie să faci:

1. Îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ.
2. Îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după! România, trezește-te!”, a fost mesajul transmis de medic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI