Mauro Icardi și-a luat cea mai scumpă mașină de pe piață. Prețul uriaș plătit pentru bolid

de: Beatrice Dumitru
05 09. 2023

Mauro Icardi s-a transferat definitiv la Galatasaray Istanbul și și-a achiziționat un bolid de lux, cel mai scump al momentului. Mașina a fost creată până acum în doar în trei exemplare. Cu această achizție, fotbalistul argentinian l-a surclasat pe Cristioano Ronaldo.

Ce masină și-a cumpărat Mauro Icardi

Mauro Icardi (30 ani) a fost transferat definitv de Galatasaray de la PSG, pentru zece milioane de euro. Recunoscut pentru stilul său extravagant, fotbalistul argentinian și-a cumpărat un bolid de lux, cea mai scumpă mașină de pe piață, distribuită pentru moment în trei exemplare. Iar prețul acestuia este unul pe măsură.

Mauro Icardi și-a achiziționat un Rolls-Royce Boat Tail, un cabriolet de patru locuri, iar prețul este estimat la 26 de milioane de euro. Mașina este considerată cea mai scumpă mașină nouă din lume și 1813 de piese au fost concepute special pentru acest model, proiectat pe baza unui Phantom

Unul dintre cele trei modele a fost vândut unui miliardar cu afaceri în industria perlelor, iar altul a ajus la cuplul Jay-Z – Beyonce, notează L’Equipe.

Rolls-Royce Boat Tail în valoare de 26 de milioane de euro.

Ce dotări speciale are bolidul

Fiecare Boat Tail durează până la patru ani pentru a se asambla în întregime manual. Sub capotă, V12 de 6,7 litri dezvoltă aproape 600 de cai putere, în timp ce în portbagaj se află un serviciu de tacâmuri din argint și farfurii de porțelan de la Christofle, potrivite cu tonul mașinii.

O umbrelă de soare și o masă telescopică integrate în spatele acestei decapotabile se deschid automat pentru un picnic în doi, cu două frigidere, dintre care unul special conceput pentru sticle de șampanie.

Mauro Icardi l-a surclasat pe Cristinao Ronaldo

Cu această achiziție, Mauro Icardi l-a depășit cu mult pe Cristiano Ronaldo. În urmă cu doi ani, starul portughez a cumpărat un Bugatti Centodieci pentru prețul de zece milioane de euro. În garajul fotbalistului portughez se află mașini în valoarea de 20 de milioane de euro.

Centodieci, un model exclusivist, produs în doar zece exemplare la acea vreme, are un motor W16 de 8 litri și 1.578 de cai putere. Atinge 100 km/h în 2,4 secunde și 300 km/h în 13,1 secunde. Viteza maximă, 380 km/h.

Soția lui Mauro Icardi suferă de o boală gravă

Mauro Icardi a trecut prin momente grele în această vară, când a aflat că soția sa, celebra Wanda Nara, a fost diagnosticată cu o boală gravă. Se spune că aceasta are leucemie.

Faimoasa impresară i-a dezvălui prezentatorului unei cunoscute emisiuni argentiniene, LAM, că a intrat în panică atunci când a primit diagnosticul, iar familia a fost distrusă, Mauro a vrut să renunțe la fotbal, mama ei era întinsă pe podea, iar a simțit că totul se prăbușeste.

Mauro Icardi și Wanda Nara sunt căsătoriți din mai 2014 și au împreună două fete, Francesca și Isabella. Cei doi au fost la un pas de despărțire în 2021, când fotbalistul a fost acuzat de infidelitate, dar în cele din urmă s-au împăcat.