MasterChef, emisiunea de miercuri, 25 septembrie, LIVE video. Ce se întâmplă în producția de gătit de la PRO TV

MasterChef, emisiunea de miercuri, 25 septembrie, LIVE video

Pro TV difuzează miercuri, 25 septembrie, un nou episod din show-ul culinar MasterChef, de la ora 22:30. Un concurent va obține prima insignă a imunității. Jurații vor avea ocazia să guste din nou preparatele concurenților și să ia decizii în funcție de talentul pe care aceștia îl au la gătit.

Un concurent va obține prima insignă a imunității la MasterChef

Show-ul culinar difuzat de postul de televiziune Pro TV și-a schimbat formatul și a introdus elemente de reality show. Concurenții stau acum într-o casă, așa cum se întâmplă, spre exemplu, la emisiunea Ferma – Un nou început. Filmările au fost făcute inclusiv la duș, spre deliciul telespectatorilor, însă audiențele nu au fost pe măsura așteptărilor. MasterChef a fost depășit pe un target chiar și de Antena 3. La nivelul întregii țări, Masterchef a fost urmărit de 640.000 de telespectatori pe minut, dar a ocupat locurile 4, 3 și 2 în topul audiențelor.

Pro TV difuzează, miercuri, un nou episod MasterChef, după ce seara trecută 11 concurenți au gătit preparatul preferat din copilărie al lui Chef Joseph Hadad și doar 4 dintre ei l-au impresionat și au fost invitați să urce la balcon. Ceilalți concurenți au ajuns pentru prima dată în situația de a fi eliminați, iar Daniela Lupu a fost prima care a părăsit competiția.

Bucătarii vor lucra în echipe și vor găti cu gândul la prima insignă care le poate aduce imunitatea. Pentru ca întrecerea să fie și mai interesantă, la un moment dat concurenții se vor întoarce împotriva colegului alături de care au gătit. Jurații vor gusta din nou din preparatele gătite cu grijă de concurenți și le vor spune unde au greșit și la ce capitol mai au de lucrat pentru a se perfecționa.

Fanii emisiunii vor putea afla cine va câștiga insigna imunității în episodul MasterChef de miercuri, 25 septembrie. Pro TV difuzează show-ul culinar la ora 22:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI