Marius Țeicu trăiește o reală dramă de când fiica lui a murit. Ultimii 3 ani au fost un calvar (exclusiv)

Marius Țeicu trăiește o reală dramă de când fiica lui a murit. Ultimii 3 ani au fost un calvar (exclusiv)
Marius Țeicu: ”Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac”

Marius Țeicu, compozitorul și solistul român, a ajuns la vârsta de 75 de ani. Numai că viața artistului a fost una plină de drame. Ultima dintre ele s-a întâmplat în urmă cu trei ani, când fiica artistului a decedat. Este greu, ca părinte, să trăiești cu o astfel de durere, iar artistul duce cu greu această povară.

Calvarul ultimilor trei ani povestiți de Marius Țeicu

Celebrul compozitor Marius Țeicu a trăit în ultimii trei ani ceea ce niciun părinte nu-și dorește să trăiască. Drama artistului, de a-și pierde unica fiică, în urmă cu trei ani, la doborât. Niciun părinte nu ar trebui să treacă printr-o asemenea dramă. Într-un interviu acordat redacției Impact.ro, Marius Țeicu, cu greu, a decis să vorbească despre acești ultimi trei ani din viața sa.

”Nu am cum să uit aşa ceva! Îţi intră în sânge, nu numai în inimă. Pierderea unui copil e un lucru extrem de greu, de dur. Poate chiar inimaginabil! Mi se pare atât de dur acest subiect încât nu poate spune nimic mai mult. O mai visez, merg împreună cu soţia la cimitir, dar e o poveste foarte dură, greu de înfruntat!, a povestit Marius Țeicu, cu tristețe-n glas.

”Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac”

Drama compozitorului a început în 201, când Patricia, singurul copil, avea să fie diagnosticată cu o formă rară și agresivă de leucemie. Din acel moment, povestește Marius Țeicu, viața sa muzicală a încetat. Nu a mai putut compune absolut nimic, concentrându-și toată atenția asurap fiicei sale.

Din păcate, în urumă cu trei ani, după o luptă dură cu boala, Patricia avea să plece într-o altă lume. Din acel moment toată viața artistului a devenit una goală, plină de durerea unui părinte care și-a pierdut unica rațiune de a exista. De altfel artistul avea să recunoasă, în același interviu, faptul că de la momentul diagnosticării ficei sale, nu a mai putut scrie și compune nimic.

”Am mai orchestrat câteva piese. Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac în ultimii cinci sau şase ani, de când cu boala Patriciei!”, a mai povestit artistul.

Drama familiei Țeicu a fost cu atât mai mare, cu cât au rămas în urma fiicei artistului, doi copii fără mamă, o fetiță de 11 ani și un băiat de 14 ani. Marius Țeicu recunoaște că cei doi nepoței sunt acum singura sa alinare, după dispariția Patriciei.

”Continuă să-mi spună Bibu, aşa cum o făceau când erau foarte mici şi când le-am compus şi melodii speciale, pe care atunci când le ascultau o făceau cu lacrimi în ochi. Cine e dornic să le asculte, le găseşte cu uşurinţă pe youtube.

Anii au trecut, mai ascultă melodiile acelea, dar nu cred că mai fac parte din preferinţele lor. Par atraşi de muzica timpului lor, într-un fel, cea de tip dance. Nu mă pot supăra pe ei, ni s-a confesat Marius Ţeicu, pentru Impact.ro.