08 sept. 2023 | 12:23

Marius Șumudică, prezentare emoționantă la Gaziantep. Cine sunt cei doi jucători care merg cu el – GALERIE FOTO

Sport
Marius Șumudică, prezentare emoționantă la Gaziantep. Cine sunt cei doi jucători care merg cu el - GALERIE FOTO

Marius Șumudică a fost foarte emoționat la conferința de presă la care a fost prezentat la Gaziantep, formația din Turcia de la care a plecat în anul 2021, din cauza scandal declanșat de o glumă. Antrenorul român și-a convins baskanii să facă două transferuri: portarul român Florin Niță, liber de contract, și fundașul brazilian Junior Morais, intrat în dizgrație la Rapid.

Marius Șumudică a fost prezentat la Gaziantep, formația de unde a plecat plângând

Marius Șumudică și-a găsit echipă în Turcia, după ce a fost refuzat în SuperLiga României de FCSB, Rapid și CFR Cluj și după ce tratativele cu Adrian Mititelu s-au împotmolit chiar înainte de semnarea contractului. Antrenorul român s-a întors la Gaziantep, formația unde joacă românul Alexandru Maxim. Șumudică a mai antrenat formația din Turcia, aflată acum pe ultimul loc, cu zero puncte, după patru meciuri, și în perioda 2019-2021. Conferința de presă a fost emoționantă.

„Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș. Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă”, a spus Șumudică, la conferința de presă, potrivit Futbol Arena.

Antrenorul român și-a prezentat scuzele, după incidentul de acum doi, când a spus într-un interviu că o să-i dea telefon soției să-i aducă bani de acasă, pentru că cei care conduceau clubul se plângea că nu au buget pentru transferuri. Declarațiile lui i-au înfuriat nu doar pe cei care răspund de echipa de fotbal, ci și pe edilii orașului și pe fani. La conferința de presă în care și-a luat „la revedere” în anul 2021 a început să plângă. A încercat să explice că a fost vorba doar de o glumă, dar nu l-a crezut nimeni.

„Îmi pare foarte rău acum. Mă întreb care e casa mea, Gaziantep sau România. Am făcut tot cu inima. Orașul acesta a devenit casa mea. Este inacceptabil că totul s-a încheiat din cauza unei glume. Am avut parte de un adevărat succes.

Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș. Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă”, a spus antrenorul, în anul 2021.

Presa din Turcia a profitat de ocazie și a trecut în revistă câteva dintre poznele antrenorului român: dansurile de pe stadion, conflictele cu fanii și cu arbitrii, declarațiile măgulitoare la adresa președintelui Erdogan.

Marius Șumudică, primele transferuri la Gaziantep

Marius Șumudică a întărit deja echipa cu doi jucători. Este vorba de portarul român Florin Niță, liber de contract după despățirea de Sparta Praga, dar și Junior Morais pe care antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, l-a trimis în tribună, după transferul lui Borza de la Farul Constanța, un jucător care a costat 800.000 de euro. „Merg acolo să ajut echipa, pe Șumudică, să ajut clubul să rămână în prima ligă. Sincer, nu credeam că vine oferta asta. Dar sunt pregătit”, a spus, înainte de plecarea în Turcia, brazilianul de 37 de ani.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Ce fac Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu, de Paște: „Nu putem să...”
Click.ro
Kremlinul spune că „soarta lui Zelenski este pecetluită”. Peskov: „Panica în rândul ucrainenilor crește”
Digi24
Xi își reorganizează armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „războiul inteligent” modern
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
Capital.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Doliu în PRESA din ROMÂNIA! A murit CRISTIAN...
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să își pună un român din Buzău pe acoperișul casei, fără pic de reținere! Ce s-a aflat despre locuitorii din zonă
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro