16 iul. 2021 | 12:36

Marius Șumudică, implicat într-un accident auto. Un troleibuz a intrat în mașina lui

News
Marius Șumudică, implicat într-un accident auto. Un troleibuz a intrat în mașina lui
Marius Șumudică, implicat într-un accident auto. Un troleibuz a intrat în mașina lui

Marius Șumudică a fost implicat într-un accident rutier în Cluj Napoca. Incidentul a avut loc chiar în fața Primăriei municipiului Cluj Napoca.

Marius Șumudică, implicat într-un accident auto

Marius Șumudică a fost implicat joi într-un accident de circulație. Nicio persoană nu a fost rănită. Mașina lui Șumudică a fost lovită de un troilebuz, iar incidentul a avut loc la intersecția străzilor Calea Moților cu Petru Maior.

„Sunt un pic afectat așa și de un incident pe care l-am trăit astăzi…fiind lovit de un troleibuz. Practic mașina mea, autovehiculul cu care circulam, a fost acroșat de un troleibuz.

Chiar vreau să fac un apel așa: măi, oameni buni, dacă nu v-ați săturat de cancan-uri, v-am spus de acum două luni…nu-l veți mai avea pe Șumudică ăla de acum câțiva ani, care să vină și să fie pe toate paginile ziarelor și să intru la toate televiziunile!

Eu, de două luni aproape, nu am mai intrat la nicio televiziune și încerc să evit, să mă canalizez și să mă focusez pe ceea ce am de făcut aici. Nici nu au trecut 5 minute, m-au sunat cei de acasă, erau speriați cu fel de fel de știri pe care le-au citit.

Chiar pe un site de la București a apărut că Șumudică, vinovat, a acroșat troleul! Păi nu știu cum pot să acroșez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sens opus, troleul vine din spate, ma acroșează, mă aruncă doi metri și spune că am acroșat”, a declarat, într-o connferință de presă, Marius Șumudică.

Marius Șumudică: „Să nu mai dezinformăm lumea”

El spune că presa a transmis informații greșite, spunând că el ar fi fost cel care a provocat accidentul. Șumudică a ținut să precizeze cum a stat întreaga situație.

„Păi nu ştiu cum pot să acroşez eu troleul când sunt pe prima bandă, dau prioritate pietonilor care veneau din sensul opus, troleul vine din spate, mă acroşează, mă aruncă doi metri şi spune că am acroşat.

Dacă vor să ia detalii să se intereseze, să vadă amiabila care s-a făcut şi în care conducătorul transportului în comun recunoaşte că a greşit şi îşi asumă toată vinovăţia.

Deci haideţi să nu mai destabilizăm, să nu mai dezinformăm lumea, să nu-i mai punem în cârcă lui Şumudică tot felul de probleme. Sunt până la un moment dat liniştit, dar atât timp cât mă atacă cineva şi când apar minciuni nu pot sta deoparte şi voi răspunde de fiecare dată”, a explicat Marius Şumudică.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro