Marius Șumudică agită spiritele la Rapid și a făcut o promisiune în direct, la televiziune. „Mă duc în Giulești vopsit ca un clovn”

de: Sorin Barbu
08 08. 2023

Marius Șumudică a fost refuzat de Rapid, înainte de startul sezonului, după plecarea lui Adrian Mutu și se războiește cu conducătorii echipei și îi ironizează. Are însă și momente în care susține că nu are nicio problemă cu cei care decid la gruparea din Giulești și le promite că se va duce îmbrăcat în clown la festivitatea la care Rapidul va primi trofeul de campioană. Aceste declarații le-a făcut în direct la televiziune.

Marius Șumudică, tăios cu șefii Rapidului

Marius Șumudică a „zgâriat” la ușa Rapidului, în vară, după plecarea lui Adrian Mutu, dar a fost refuzat de conductorii echipei. Dan Șucu și Daniel Niculae au făcut front comun și l-au impus cu Cristiano Bergodi, doar că gruparea din Giulești nu a început deloc grozav sezonul. Etapa trecută a pierdut duelul cu FC Voluntari și Rapid are doar cinci puncte în patru etape, într-un campionat în care și-a propus să câștige titlul.

Marius Șumudică a savurat momentul și a criticat situația de Rapid, dar și pe antrenorul Cristiano Bergodi.

„Joc modest al Rapidului, cum au început campionatul. Nu mă așteptam, sincer. Practic, în ultimele jocuri nu și-au creat situații de a marca, atât cu Botoșani, cât și cu Voluntari. Cu doi antrenori care conduc echipele fără licență, nu pot să dea indicații!

Rapidul bate pasul pe loc! Pierde puncte cu echipe de mijlocul clasamentului, puncte care vor conta în viitor. Cred că, la ce am făcut pentru Rapid, ca jucător și ca antrenor, îmi dă dreptul de a vorbi”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Marius Șumudică, show în studioul de televiziune

Marius Șumudică nu a fost la stadionul din Giulești și esta gata să amâne această vizităt până în momentul în care echipa va sărbători titlul, așa cum și-au propus conducătorii și fanii, la final de sezon. Și a făcut și o promisiune în direct.

„Fac promisiune în direct că mă duc. Doar să nu ajung în Giulești prima dată ca adversar, să lucrez la vreo echipă.

Mă duc să mă bucur dacă vor termina în primele trei și vor lua Cupa României. Voi fi prezent cu steagul Rapidului și cu eșarfa la gât. Promit!

La petrecerea pe care o vor da, voi fi prezent, le strâng mâna tuturor și îi felicit din toată inima. Pe cuvântul meu, fără nicio ironie!

Mă și vopsesc pe năsuc și mă duc ca un clovn! Promit! Mă duc vopsit, ca ăia care stau pe la Amsterdam și pac, când mai trece câte unul, îi dă o palmă și nu știe cine a dat-o! (n.r. – zâmbește) Așa mă duc!”, a spus Marius Șumudică, Digi Sport.

Fostul atacant și antrenor din Giulești nu are în acest moment contract și așteaptă o ofertă din prima ligă.