04 feb. 2024 | 14:35

Marius Manole, dus de urgență la spital. Actorul s-a rănit chiar în timpul unui spectacol

Diverse
Marius Manole, dus de urgență la spital. Actorul s-a rănit chiar în timpul unui spectacol
Marius Manole: „Nu voi suspenda niciun spectacol”

Aseară pe scena Teatrului Național din Capitală s-a jucat cu casa închisă spectacolul “Repetiție pentru o lume mai bună”, cu Marius Manole în rol principal, și în regia lui Radu Afrim. Numai că, în timpul spectacolului, celebrul actor a avut un accident, fiind dus de urgență la spital. Actorul a povestit totul pe pagina sa de Facebook.

Marius Manole s-a rănit chiar în timpul unui spectacol, pe scena TNB

Seara de 3 februarie ar fi trebuit să fie ca oricare altă seară pentru Marius Manole, actor în rolul principal din “Repetiție pentru o lume mai bună”, în regia lui Radu Afrim. Timp de aproape 3 ore, spectactorii au stat cu sufletul la gură până la finalul spectacolului, într-o sală plină și cu toate biletele vândute.

Află aici: A ajuns actor în București din dragoste! Decepția în amor l-a împins pe marea scenă a vieții: ”Te duce mai departe, bine sau rău!” EXCLUSIV VIDEO

Dar, așa cum povestește actorul, la un moment dat a avut loc un eveniment nedorit. Marius Manole s-a rănit chiar în timpul unui spectacol, pe scena TNB:

„Dragii mei, in seara asta in timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna” a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfarsit.”, scria, la câteva ore după spectacol, Marius Manole.

Marius Manole, dus de urgență la spital. Actorul s-a rănit chiar în timpul unui spectacol

Actorul a fost dus de urgență la spital

Din păcate, după cum se vede și în poza postată de actor, a fost vorba de o accidentare gravă, fiind nevoie de copci și de intervenția medicilor. Deși, conform situației, ar fi fot nevoie de o perioadă de pauză, Marius Manole anunță cu nu își va suspenda spectacolele din perioada următoare, și că-și va onora toate angajamentele:

„Nu voi suspenda niciun spectacol, doar ca va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile. Mulțumesc colegilor mei pentru grijă. O echipă e totuși o echipă. Mulțumesc și să aveți grijă de voi. Mulțumesc medicilor de la Spitalul Universitar UPU, sunt ultra-profesioniști.”

Citește și: În şoc hipotermic pe scenă. Lia Bugnar, uimită de reacţia celor din sală: „Unul dintre cele mai bune spectacole”

Oana Pellea: „Te cam iubesc, băiatule”

deși marea actriță Oana Pelea, și regizorul Radu Afrim, i-au cerut să ia o pauză:

„Marius Manole s a accidentat ieri în timpul spectacolului. A continuat să joace întregul spectacol Radu Afrim a scris `Dacă-l iubiţi pe Marius Manole convingeţi-l să stea la pat măcar 3 săptămâni!!!!`

Nu cred că va sta la pat atâta timp dar susțin cele spuse de Radu! Dacă îl iubiți convingeți-l să stea câteva zile la pat! Îl iubiți, îl iubim şi cu toții vrem să l vedem jucând cât mai mult timp! Cea mai de preț este sănătatea. Trupul, mintea, vocea, spiritul sunt instrumente pentru un actor. Trebuie să ai grijă de ele.

Spectacolele se pot reprograma. Toată lumea va înţelege… Nu are rost să facă acest efort dureros inutil care poate avea repercusiuni mai târziu. Marius Manole, te rog cu Cerul şi Pământul, odihnește-te! Şi…Te cam iubesc, băiatule”, scrie Oana Pellea astăzi.

Vezi și: Ce dramă i-a marcat viața actorului. Actorul a dezvăluit tot

Marius Manole, dus de urgență la spital. Actorul s-a rănit chiar în timpul unui spectacol

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Mulți oameni nu respectă aceste reguli. Ce trebuie să faci înainte de analize
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A murit marea DOAMNĂ a filmului. Românii o plâng: Lumina ei ne va lipsi tuturor
Capital.ro
Domeniul din România care are criză de angajați, în ciuda salariilor atractive. Bani "în mână" între 4.000 și 14.000 de lei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro