Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit fiul lui Gino de la FRF

Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit fiul lui Gino de la FRF
Drama unei familii și inconștiența unui tânăr

În urmă cu doi ani Mario Iorgulescu intra, din nou, în atenția presei în urma unui accident dramatic. Tânărul are acum alte probleme și mai grave, într-un alt dosar în care era acuzat de sechestrare de persoane. În cazul acestui doasr judecătorii au dat o decizie definitivă astăzi. Decizia nu va fi una pe placul lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu trimis pentru trei ani la închisoare

Rebelul fiu al șefului LPF, Gino Iorgulescu, are mari probleme cu legea și justiția. Deja acuzat de omor într-un dosar, acum Mario Iorgulescu va merge la închisoare pentru trei ani în dosarul de sechestrare de persoane.

Decizia a venit astăzi din partea judecătorilor de pe lângă Tribunalul București, conform G4Media.ro, sentința în acest caz fiind definitivă. Ba mai mult de-atât, surse judiciare spun, că la această sentință se va adăuga și cea dată în dosarul de omor, în cazul în care va fi găsit vinovat de judecători.

În dosarul de sechestrare de persoane Mario Iorgulescu fusese reținut în 2016. Procurorii de caz spun că Mario Iorgulescu împreună cu alți inculpați l-ar fi sechestrat și bătut pe un alt tână, din cauza unor sume de bani.

Deocamdată tânărul Mario se află în Italia, la o clinică privată unde urmează tratamente de recuperare după accidentul dramatic. În acest caz este acuzat de omor prin imprundeță și se așteaptă o sentință defitiviă din partea judecătorilor.

Drama unei familii și inconștiența unui tânăr

În urmă cu doi ani, în seara zilei de 8 septembrie 2019, Mario a condus un bolid de lux sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Deznodământul acelei seri a fost decesul unui tânăr de 27 de ani, Dani Vicol, și internarea de urgență a inculpatului.

După o primă intervenție chirurgicală, Mario Iorgulescu avea să plece pe ascuns din țară în Italia, unde se presupune că ar urma un tratament de recuperare. În august 2020 judecătorii de pe lângă Tribunalul București aveau să-l trimită în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Surse judiciare declarau că Mario Iorgulescu nu putea fi judecat, având în vedere că nu se afla în țară.

“Mario Iorgulescu se află în Italia, dar nu într-un spital. Poliția din Italia au primit ordinul de arestare. Însă încă nu l-au pus în practică, nu știm nici noi de ce. Conform procedurilor, acum, că a fost trimis în judecată, italienii ar trebui să îl aresteze și să îl extrădeze pe inculpat în cel mai scurt timp.

Noi sperăm că este vorba de o săptămână, două, însă nu ține de competența noastră”, declarau sursele judiciare din acest caz.