Marian Godină, scandalizat de Lucian Bode. Neregula sesizată de poliţist în legătură cu ministrul de Interne. „Profund greşit”

Marian Godină, scandalizat de Lucian Bode. Neregula sesizată de poliţist în legătură cu ministrul de Interne. „Profund greşit”
Marian Godină, critici dure aduse Poliției Române

Maria Godină a criticat dur pagina oficială de Facebook a Poliției Române, după ce administratorii acesteia au redistribuit de mai multe ori postările ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode. Ce a avut de spus polițistul?

Marian Godină critică Poliția Română pentru că distribuie postările lui Bode

Pagina de Facebook a Poliției Române, care are aproape un milion de urmăritori, este folosită în ultimul timp pentru a redistribui postările lui Lucian Bode, spune Marian Godină într-un mesaj pe Facebook.

Polițistul a scos în evidență faptul că majoritatea oamenilor care urmăresc pagina Poliției Române sunt acolo pentru a fi la curent cu activitățile polițiștilor. Marian Godină subliniază că el și colegii lui se trezesc la 3-4 dimineața pentru aceste misiuni periculoase, care sunt mediatizate în mediul online.

Totodată, polițistul a atras de mai multe ori atenția că Bode este om politic, nu polițist, iar pagina Poliției Române ar trebui să fie destinată doar agenților, misiunilor și tot ce ține de Poliție.

„Băieți, promovați polițiștii. Domnul Bode e om politic, nu e polițist, chiar dacă merge el cu sirene și girofaruri prin trafic. Îl plictisesc oricum și îl ia somnicul de la ele. Cu scuzele de rigoare pentru campionul mondial, dar într-o singură poză putem vedea două tipuri de pupat în cwr, unul pentru capital de imagine și altul din slugărnicie”, a punctat Godină.

Marian Godină a devenit tată

Marian Godină este căsătorit cu Georgiana din anul 2018, iar recent, cei doi au devenit părinți. Polițistul a dat marea veste pe rețelele de socializare, alături de o imagine emoționantă cu fiica lui nou-născută. Cei doi au ales un nume special pentru cea mică, Maria.

„Fetița noastră, Maria”, a scris Marian Godină pe rețelele de socializare.

Polițistul este în culmea fericirii, iar urmăritorii lui au aflat că va fi tată încă de la începutul anului, atunci când postase un alt mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris polițistul pe rețelele de socializare în urmă cu mai multe luni.

Marian Godină a strâns foarte multe aprecieri în doar câteva ore, primind peste 4.000 de comentarii la postarea respectivă.

Citește și: Marian Godină, reacție dură după derapajul lui George Buhnici. Mesajul tranșant pe care l-a transmis