Marian Godină le ia apărarea paznicilor din supermarket. “Pensia mică îi forțează să se angajeze”

Teoriile conspirației par a fi mai atrăgătoare pentru unii dintre români decât sănătatea. Astfel, în ultima perioadă au existat numeroase voci care reclamă măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Una dintre măsurile care a stârnit multe reacții este măsurarea temperaturii la intrarea în unele spații comerciale.

Teoriile conspirației privind măsurarea temperaturii în supermarket

Se pare că, mai mulți cetățeni refuză să le fie luată temperatura, iar de la acest lucru se pornește de cele mai multe ori un scandal. Aceștia sunt de părere că aparatele de luat temperatura fac mai mult decât atât și mai înregistrează și alte date.

Pentru cei care refuză să se conformeze acestei măsuri, procedura este una simplă – nu mai au voie să intre în magazin. Dar rareori sunt cazurile în care cei vizați acceptă un astfel de răspuns și de cele mai multe ori se pornește un scandal, iar furia cetățenilor se revarsă asupra paznicilor.

Menționăm că tot mai multe evenimente de acest tip au avut loc în ultima perioadă și au atras atenția autorităților. Polițistul Marian Godină, renumit pentru faptul că de fiecare dată își manifestă public pe Facebook opinia legată de evenimentele care au loc în țară, a scris pe pagina de socializare un mesaj dur în care condamnă comportamentul acestor persoane.

Ce spune Marian Godină

„Poate sună puțin urât, dar mereu i-am privit cu milă pe agenții de pază din marile magazine. Nu din cauză că munca lor nu ar fi una nobilă, ci pentru că majoritatea, se vede clar, sunt pensionari și sunt nevoiți să lucreze în continuare. Dacă îi întrebi (eu de multe ori i-am întrebat) au lucrat prin fostele uzine, au avut meserii.

Iar la bătrânețe, în loc să se plimbe prin lume, pensia mică îi forțează să se angajeze. La vârsta lor să stai 8 ore în picioare, poate chiar mai mult, nu-i deloc lucru ușor.

Acum mă întreb, cât de imbecil trebuie să fii să te cerți cu un astfel de om, căruia șeful i-a spus că trebuie să ia temperatura persoanelor care intră în magazin?”, a scris Marian Godină în mesajul publicat pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI