Marian Drăgulescu, de la Pro TV, la Antena 1. La ce emisiune va participa fostul mare sportiv. Nu a mai făcut aşa ceva: „Încerc de toate” EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
13 10. 2022

După Survivor, show transmis de PRO TV, Marian Drăgulescu își va face debutul ca actor de stand-by comedy, la Antena 1, iar pentru ca numărul să-i iasă așa um și-a dorit, face repetiții cu Dan Badea, potrivit declarațiilor făcute de acesta în exclusivitate pentru playtech.ro. În același timp, fostul sportiv continuă să antreneze grupele de gimnastică de la CSA Steaua.

Marian Drăgulescu, din nou pe micile ecrane: ce provocare a acceptat?

Multiplul campion olimpic și mondial, Marian Drăgulescu, va reveni în lumina reflectoarelor. După ce a participat la Survivor, fostul mare sportiv schimbă nu doar postul tv unde va putea fi urmărit, ci și specificul show-ului la care va participa.

Mai precis, acesta a acceptat provocarea de a avea un număr de stand-by comedy, iar pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, ca orice actor, Drăgulescu merge la repetiții, iar profesor îi este nimeni altul decât actorul Dan Badea, un specialist în domeniu.

„Colaborez cu toată lumea, evident, dacă ne potrivim. O să fiu la Stand-up Revolution, la Antena 1. Am mai avut o tentativă la iUmor, dar nu a ieșit cine știe ce. Fac repetiții cu Dan Badea, să vedem acum ce va fi. Încerc de toate, de ce nu?”, a declarat acesta în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Fiecare are programul lui”

Deși în timpul show-ului Survivor a avut ceva conflicte cu CRBL, Marian Drăgulescu ne-a mărturisit că nu a rămas supărat pe niciunul dintre foștii concurenți. După terminarea emisiunii, fostul sportiv nu a mai avut însă timp să se întâlnească cu aceștia.

„Fiecare are programul lui, eu mi-am reluat activitățile, sunt foarte aglomerat. M-am întors în sala de antrenament de la CSA Steaua, pregătesc și numărul de stand-by, plus multe alte proiecte despre care momentan nu-i cazul să vorbesc, până când nu se vor concretiza. Toată lumea e ocupată.

Nu sunt supărat pe nimeni, doar că nu am mai avut timp să ne vedem, nu am reușit să ne sincronizăm în ceea ce privește programul. Doar cu TJ m-am mai întâlnit, cu el m-am înțeles bine și în timpul show-ului”, ne-a mai spus fostul campion de gimnastică.

A filmat și pentru Dan Negru

De asemenea, Marian Drăgulescu a participat, recent, și la „Tu urmezi”, show-ul de cultură general de la Kanal D, prezentat de Dan Negru.

Cu această ocazie, fostul sportiv a mărturisit că-i plac foarte mult și show-urile de cultură generală. De asemenea, marele campion nu ne-a ascuns faptul că dacă I s-ar mai propune iar un proiect precum cel de la Survivor, dar și alte formate de emisiuni, nu ar spune „nu”, tocmai pentru că-i plac provocările de orice fel.