Maria Grapini a făcut încă o gafă. Cum a „inventat” o țară nouă

Maria Grapini a făcut încă o gafă. Cum a „inventat” o țară nouă
Maria Grapini, încă o gafă pe Facebook

Maria Grapini a făcut încă o gafă. Europarlamentarul PSD, care de-a lungul timpului a fost autorul mai multor gafe memorabile, a „inventat” o țară nouă într-o postare pe contul personal de Facebook. În plus, Grapini a pus virgulă între subiect și predicat. Postarea este vizibilă doar pentru prieteni.

Când ne gândim la Maria Grapini ne vin cu siguranță în minte desele gafe pe care europarlamentarul PSD le-a făcut mai ales în postările de pe rețelele de socializare. Probabil pentru a nu se mai face de râs în văzul tututor, a ales de această dată să posteze un mesaj pe Facebook doar pentru prieteni. Dar nici așa nu a scăpat de critici, pentru că aceștia au dat-o de gol și au redistribuit mesajul.

Într-o postare de doar câteva rânduri, Maria Grapini a reușit să pună virgulă între subiect și predicat și să „inventeze” o nouă țară. Dacă cea de-a doua greșeală poate fi pusă pe seama autocorrect-ului, pentru prima nu are nicio scuză.

FOTO: Facebook Maria Grapini
FOTO: Facebook Maria Grapini

Maria Grapini a scris Letiția în loc de Letonia

„Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”, este mesajul postat de Maria Grapini pe contul personal de Facebook. De teama să nu se mai facă de râs în fața tuturor celor care o urmăresc, Grapini a distribuit mesajul doar pentru apropiați.

Probabil că europarlamentarul PSD s-a grăbit în momentul în care a scris mesajul și în loc de Letonia a scris Letiția. Cum rămâne însă cu virgula dintre subiect și predicat?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI