19 iun. 2023 | 21:01

Maria Ghiorghiu, profeție tulburătoare pentru România. Ploile vor face prăpăd: „M-a trezit un glas care spunea”

Diverse
Maria Ghiorghiu, profeție tulburătoare pentru România. Ploile vor face prăpăd:
Maria Ghiorghiu, noua predictie devastatoare

Maria Ghiorghiu a făcut o profeție tulburătoare pentru România. Femeia care aude voci de 25 de ani și notează toate cele auzite susține că ploile abundente vor face prăpăd într-o anumită parte a țării: ”M-a trezit un glas care spunea…”.

Maria Ghiorghiu, profeție  cutremurătoare. Prezicătoarea spune că inundațiile vor face ravagii

Maria Gheorghiu a avut o nouă premoniție. Clarvăzătoarea scrie tot ce vede și ce aude de peste 25 de ani. De curând, Maria Ghiorghiu a vorbit despre posibilitatea producerii unei inundații devastatoare.

Maria Ghiorghiu și-a împărtășit noua premoniţie pe blog, acolo unde postează ceea ce îi spun vocile pe care le aude. Maria Ghiorghiu spune că este o persoană extrem de credincioasă, iar acest lucru ar ajuta-o să prevadă tragediile.

Alte inundații în România

Acum clarvăzătoarea a avut o previziune legată de inundațiile din România.

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea doar atât: Timișoara, Aiud!. Moment în care, văd înspre Nord, Nord -Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile.

În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri. Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș.

Parcarea cu mașini s-a scufundat

Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate.

Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre”, scrie prezicătoarea pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu ar fi prevăzut cutremurele din Turcia

Maria Ghiorghiu este o cunoscută prezicătoare din România. Aceasta ar fi prezis cutremurul devastator din Turcia, a discutat despre viața pe alte planete și a vorbit despre sfârșitul lumii, dar și despre multe alte subiecte.

Însă, de această dată, clarvăzătoarea a adus în discuție și posibilitatea producerii unei inundații. Potrivit clarvăzătoarei, se poate ca inudațiile să fie generate de topirea bruscă a zăpezii sau de spargerea unei conducte, însă Maria Ghiorghiu spune că va face ravagii.

Apa era limpede în premoniția Mariei Ghiorghiu

„Pe lângă ninsori, vom avea și inundații, acolo unde, probabil, zăpada se va topi prea brusc. Vedeam străzi în care apa curgea ca în cascadă, dar culmea e că nu vedeam o apă tulbure, ci vedeam o apă foarte limpede, parcă era de la robinet.

Și asta mă duce cu gândul ca nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin, vreo țeavă de apă, că era apa limpede, nu era maro, era ca la robinet. Dar dacă se va întâmpla vreun accident din acest nedorit, chiar va face ravagii, va face inundații”, mai crede Maria Ghorghiu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
Elveția a câștigat Eurovision 2024, ediție controversată din cauza războiului din Gaza. Nemo a spart trofeul iar publicul a huiduit EBU
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Ciorbă cu afumătură și tarhon. Rețeta delicioasă din inima Ardealului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Trebuie să primească BANII de la stat. Lege pentru proprietarii de TERENURI din România
Capital.ro
Duminica Tomii, sărbătoarea care încheie Săptămâna Luminată. Tradiții și obiceiuri respectate în ziua de 12 mai
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro