Margherita de la Clejani a vrut să facă senzație, dar i-a speriat pe fani. Cum au reacționat când au văzut ultimele imagini cu ea

de: Madalina Moraru
21 12. 2019

De curând, Margherita de la Clejani și-a schimbat look-ul și nu mai seamănă aproape deloc cu cea pe care fanii o regăseau în emisiunile de pe Antena 1, în care a participat. Fiica celebrilor lăutari a făcut publice mai multe fotografii, în care a dorit să le arate o ținută spectaculoasă urmăritorilor din mediul online, dar a fost criticată.

Margherita de la Clejani a vrut să facă senzație, dar i-a speriat pe fani

Margherita a fost aspru criticată de către fani, pentru ultima ei apariție

Marga a primit mesaje pline de răutăți din partea celor care îi urmăresc activitatea de pe Instagram. În ultima perioadă, aceasta a dezvăluit că a fost plecată în SUA, pentru a susține mai multe concerte. Nu a ratat ocazia și s-a fotografiat și la Hollywood, la începutul acestei luni, atunci când și-a prezentat și noul look. Tânăra a trecut de la brunet la blond într-un timp record, dar a fost acuzată de mulți că ar purta o perucă, fiindu-i criticată și înfățișarea generală.

Pentru a intra în spiritul sărbătorilor, Margherita de la Clejani a fost vedeta unei ședințe foto, iar imaginile au fost publicate pe contul său de Instagram. În respectivele poze, aceasta a purtat o rochie aurie, un model pe care a avut prinse și detalii realizate din paiete, dar articolul vestimentar vizibil costisitor nu a fost deloc apreciat. Nu a durat prea mult până când au început să izvorască și mesajele prin care internauții și-au amintit tot ce nu le place la Margherita și au criticat-o foarte dur.

„Am mai văzut perucă, dar asta e groaznică se vede din toate colțurile că e perucă”, „Cât de urâtă ești…”, „Nu-mi place, arată ca o cuvertură!” sau „Ce urâtă, e mai frumoasă mama ei decât ea”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase lăsate de urmăritorii de pe Instagram ai Margheritei de la Clejani.