Marcel Ciolacu o comite din nou. Cum va sfida autoritățile în noaptea de Înviere: „Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”

Marcel Ciolacu o comite din nou. Cum va sfida autoritățile în noaptea de Înviere: „Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”
Marcel Ciolacu, anunț de ultima oră despre slujba de Paște

Marcel Ciolacu a anunțat public ce planuri are în noaptea de Înviere. În ciuda tuturor restricțiilor impuse de autorități, liderul PSD este mai decis ca niciodată să încalce regulile anti-Covid-19 pentru a respecta un obicei căpătat încă din copilărie.

“Voi fi la biserică”

Marcel Ciolacu nu poate concepe sărbătorile Pascale fără participarea la slujba de Înviere, astfel că acesta și-a pregătit colegii și autoritățile cu două luni înainte. Politicianul este decis ca nici anul acesta să nu lipsească de la biserică, așa cum nu a făcut în niciun an, încă din copilărie. Acesta a menționat faptul că decizia luată este una personală, iar imaginea partidului PSD nu are de ce fie asociată cu acest eveniment.

„Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil… Una e să duc partidul într-o direcție – lucru care s-a mai întâmplat și la PSD, și la alte partide – și să îl folosesc ca instrument, după hachițele mele, și alta este decizia mea personală…

Voi purta mască, mă dezinfectez, dar voi fi la biserică”, a declarat liderul PSD duminică, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, de la Antena3.

Mai mult, Marcel Ciolacu este dispus să plătească orice amendă, în cazul în care cineva va dori să îl pedepsească astfel pentru încălcarea regulilor.

„Voi plăti amenda, ca orice cetățean. Ce, ar fi prima orară? Voi plăti amenda și îmi voi asuma fapta”, a răspuns el.

Marcel Ciolacu a dezvăluit de ce avea bani în sacou

În urmă cu câteva zile, o imagine în care Marcel Ciolacu a fost văzut cu o sumă considerabilă de bani la vedere a devenit virală. Astfel, în timpul unei conferințe de presă, liderul PSD a scos un act din buzunarul său, iar ulterior mai multe bancnote i-au ieșit din buzunar.

În urma acestor scene rare, Marcel Ciolacu a devenit ținta atacurilor, dar și a glumelor. Întrebat de suma de bani care a ieșit din buzunarul sacoului, Marcel Ciolacu a răspuns că banconotele erau recent scoase de la bancomat pentru a-i da șefei de cabinet pentru a face niște cumpărături online. Acesta a menționat, de asemenea, că nu are un portofel, dar oamenii să stea liniștiți, căci banii nu erau pentru a împrumuta pe nimeni.

„N-am sacoul şi pe colegii mei i-am anunţat că nu împrumut bani. Șefa mea de cabinet mi-a cumpărat niște produse online pentru întreținere stomatologică și a plătit cu cardul ei. În drum spre sediu, m-am oprit cu băieții și mi-am scos banii ca să-i dau Iuliei înapoi.

Nu am portofel, am un toc unde ţin şi ochelarii, ca să ştiţi de unde a apărut acel incident. Dar nu împrumut bani”, a precizat Marcel Ciolacu, în timpul conferinței de duminică de la Târgoviște, potrivit Mediafax.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI