Marcel Ciolacu, avertisment înfiorător în plină pandemie: „După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor”

Marcel Ciolacu, avertisment înfiorător în plină pandemie:
Marcel Ciolacu, avertisment pentru pensionari

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, avertizează asupra planurilor pe care Guvernul Cîțu le are cu privire la soarta persoanelor în vârstă. Potrivit afirmațiilor făcute de acesta, pe lângă pensiile înghețate din cauza lipsei de byget, aceștia ar urma să fie privați și de anumite servicii medicale.

Ce presupune proiectul-cadru propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Marcel Ciolacu a fost și este un susținător al drepturilor pensionarilor, astfel că liderul PSD s-a opus de fiecare dată inițiativelor propuse de coaliție cu privire la decizii care ar afecta și mai mult pensionarii. Recent, politicianul a făcut public pe pagina sa de Facebook planul pe care Guvernul Cîțu l-ar avea cu privire la asistența medicală acordată pensionarilor, medicii fiind descurajați în acest sens.

Într-o perioadă extrem de grea și vulnerabilă, în special pentru vârstnici, Casa Națională de Asigurări de Sănătate a propus reducerea asistenței medicale prin scăderea punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani.

Marcel Ciolacu amintește, de asemenea, de înghețarea pensiilor, iar acum, o nouă lovitură în zona Sănătății ar putea să afecteze și mai tare bătrânii.

”După ce le-au înghețat pensiile, Guvernul Cîțu mai aplică o lovitură vârstnicilor tăindu-le și din serviciile de sănătate în plină pandemie!

Astfel, în proiectul Contractului Cadru, propus de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, medicii de familie sunt descurajați să mai acorde asistență medicală pensionarilor prin scăderea drastică și cinică a punctajului acordat pentru tratarea persoanelor de peste 60 de ani.

Asta în condițiile în care este evident că vârstnicii fac parte din categoriile vulnerabile și expuse riscurilor de sănătate.

Este revoltător că au putut să se gândească la o asemenea enormitate! În loc să le asigure prevenție și tratament, guvernanții caută să îi lovească și mai rău pe vârstnici.

PSD este alături de pensionari și de medicii de familie care cer retragerea urgentă a acestui proiect de contract cadru.

Iar dacă noul ministru al Sănătății acceptă această nouă mizerie la adresa vârstnicilor, înseamnă că nu s-a schimbat nimic față de mandatul dezastruos al lui Vlad Voiculescu!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu, despre propunerea pe care vrea să i-o facă lui Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu a recunoscut că are planuri mari cu fostul lide PSD, Liviu Dragnea, după ce, acesta va ieși din închisoare. Astfel, politicianul suține că îi face plăcere să petreacă timp cu fostul lider al partidului, motiv pentru care îi va propune să meargă la o partidă de pescuit împreună.

„Este posibil să mergem la o partidă de pescuit dacă îi va face plăcere să meargă cu mine la pescuit. Nu văd ceva rău în acest lucru. Să ajungem în momentul respective”, a precizat recent Ciolacu.