Marcel Ciolacu, anunțul momentului despre propunerea lui Cîțu pentru funcția de premier al României: „Este cel mai potrivit. Eu sunt total de acord”

Marcel Ciolacu, anunțul momentului despre propunerea lui Cîțu pentru funcția de premier al României: „Este cel mai potrivit. Eu sunt total de acord”
Florin Cîțu și Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat în această dimineață că este de acord cu propunerea făcută de Florin Cîțu cu privire la cel care ar putea ocupa funcția de premier al României. Mai mult, politicianul a dat asigurări cu privire la faptul că ar putea să-și convingă partidul pentru alegerea acestei persoane.

Cine este politicianul propus de Florin Cîțu ca prim-ministru

Surpriza totală pe scena politică, acolo unde se pare că ar fi avut loc propuneri de nerefuzat din partea lui Florin Cîțu, care i-ar fi dat undă verde deputatului Alexandru Rafila pentru funcția de premier al României. La auzirea acestei vești, Marcel Ciolacu a reacționat imediat, dând asigurări că este absolut de acord cu această variantă.

„Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila. Eu sunt total de acord! Am înţeles din spaţiul public că domnul Cîţu mi l-a propus pe domnul Rafila. Îmi asum ca preşedinte PSD că îl lămuresc pe colegii mei să fie Alexandru Rafila prim-ministru.

Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord. Am auzit în spaţiul public de la premierul demis că l-a propus pe domnul Rafila. Sunt total de acord. Domnul Florin Cîţu a spus că mi l-a propus pe domnul Rafila. Nu refuz această propunere. Înseamnă că avem un prim-ministru asupra căruia am picat de acord. Domnul Rafila e cel mai potrivit”, a afirmat liderul PSD.

“Săptămâna viitoare vom avea Guvern”

Marcel Ciolacu a revenit asupra promisiunii făcute românilor, mai exact, că de săptămâna viitoare țara noastră va avea un Guvern bine stabilit, pregătit să lupte pentru drepturile cetățenilor. Acesta a menționat că rectificarea bugetară se află printre priorități, având în vedere probleme lipsei de buget pentru plata angajaților din Sănătate.

„Am spus că săptămâna viitoare vom avea Guvern. Declaraţia am făcut-o ieri şi am spus că săptămâna viitoare vom avea Guvern. Îmi menţin părerea. Rectificarea bugetară va fi o prioritate, după cum ştim cu problemele de la Sănătate. Este prima prioritate. Sunt ferm convins că se vor plăti aceste salarii.
Nu credeţi totuşi că e o tensiune într-o zonă atât de sensibilă cum este Sănătatea. Salariile se vor da la timp în Sănătate”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI