Manelistul Dan Bursuc, scandal neașteptat. Situație halucinantă pentru 3600 de euro

Manelistul Dan Bursuc, scandal neașteptat. Situație halucinantă pentru 3600 de euro
Manelistul Dan Bursuc, scandal neașteptat

Celebrul impresar Dan Bursuc este implicat într-un scandal de proporții, pentru suma de 3.600 de euro, acesta fiind nevinovat. Cine l-a târât în această situație, după ce a „uitat“ să își achite o datorie, aflați în rândurile de mai jos.

Manelistul Dan Bursuc, târât într-un scandal pe bani

Daniel Paraschiv, cunoscut sub pseudonimul Dan Bursuc, s-a trezit în centrul unui scandal de proporții, nevinovat fiind. Cum a ajuns manelistul în această situație delicată? Ei bine, din cauza unui lăutar din formația sa care a „uitat“ să-și achite o datorie. Vinovatul este acuzat că a tras o țeapă de 3.600 de euro.

Totul a pornit de la un dosar de executare silită, de acum patru ani, deschis pe numele unui angajat al lui Bursuc.

„Anul trecut, executorii judecătorești au obținut poprirea pe veniturile datornicului, firma lui Bursuc fiind obligată să vireze o treime din veniturile angajatului, până la acoperirea datoriei de 17.405 lei“, potrivit spynews.ro.

Executorii au cerut amendarea firmei impresarului

Dar cum acest lucru nu s-a întâmplat, executorii au mai deschis un proces, cerând, de această dată, și amendarea firmei celebrului impresar.

„Admite cererea de validare a popririi. Validează poprirea înfiinţată la data de 17 septembrie 2019, de S.C.P.E.J. Themis, în dosarul de executare nr. 3178TC/2016. Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, în limita creanţei de 17.405,83 lei, sumele datorate debitorului, dar nu mai mult de cota de 1/3 din veniturile nete lunare ale debitorului. Obligă terţul poprit să plătească creditoarei cheltuieli de judecată: 20 lei taxa judiciară de timbru. Respinge cererea de amendare a terţului poprit ca neîntemeiată. Cu apel în 5 zile de la comunicare, ce se va depune la această instanţă“, au decis, recent, judecătorii.

Foto: spynews.ro
Foto: spynews.ro

Dan Bursuc este considerat regele maneliștilor, iar câștigurile sale sunt pe măsură, întrucât reprezintă numeroși artiști. În anul 2018, celebrul impresar dezvăluia câți bani îi intră, lunar, în casă: 5.000 – 6.000 de euro, „rotunjit“.

Urmăriți Playtech.ro și pe